Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 2 camere

Zona Militari, Bucuresti vezi harta

55.500 €

Rata credit de la 1,482 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 689866

* campuri obligatorii

TE POTI MUTA IMEDIAT!!!! Va prezint un apartament cu 2 camere, intr-un proiect nou, in imediata apropiere a supermarketului LIDL UVERTURI. Apartamentul se vinde finisat iar finisajele sunt facute cu mare atentie la detalii. Se poate opta pentru amenajare preferentiala, oferindu-se bugete pentru fiecare categorie de finisaje, compartimentarea este eficienta, spatiile fiind optimizate la maxim. Apartamentul are o suprafata utila de 49.5 mp si se afla la etajul 3 din 7.Structura de rezistenta a imobilului este una de exceptie. Sistemul constructiv este pe cadre si plansee din beton armat, cu radier general. Peretii sunt ziditi cu caramida porotherm cu grosimea de 28 cm la exterior si cu 11,5 cm la interior. Pe exterior este aplicata termoizolatie de 10 cm grosime. Proiectul dispune si de locuri de parcare subterane.
Imobilul este racordat la toate utilitatile si fiecare unitate va fi contorizata separat la gaze naturale, energie electrica, apa curenta si canalizare.IMOBIL FINALIZAT!!! CADASTRU SI INTABULARE !!!Oricare dintre unitatile din acest proiect le puteti cumpara cu COMISION 0%.Va astept in vizita la proiect pentru a ne cunoaste si de ce nu, sa fiti parte dintr-o comunitate selecta!


Detalii imobil apartament 2 camere

Comision 0% de la cumparator
Camere 2
Suprafata 49.5 m2
Etaj 3/7
Bai 1
Material Beton
Stare proprietate noua
An constructie 2019
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Lidl, Complex Apusului, statie S.T.B 178 in fata blocului, metrou si piata GORJULUI la 10 minute, COMPLEX SIR la 15 minute, Mall Plaza, TEATRU MASCA, SCOLI SI GRADINITE in imediata apropiere.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..