Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 2 camere

Zona Militari, Bucuresti vezi harta

68.100 € + TVA

Rata credit de la 1,809 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 601600

* campuri obligatorii

MILITARI - 10 MINUTE METROU PACII, LANGA LIDL SI KAUFLAND, STRADA BARSANESTI NR. 30.
Va prezint spre vanzare un apartament deosebit in suprafata de 50 mp + 58 mp TERASA, in Militari, langa METROU, la 10 minute fata de statia de metrou PACII, decomandat, are bucataria este inchisa in suprafata de 8.80 mp, baie cu geam, se vinde complet finisat, cu centrala proprie, usi de interior alese pe gustul clientului. Baia va fi finisata complet si echipata cu toate obiectele sanitare.WesPoint Residence - Barsanesti este un proiect imobiliar dezvoltat in partea de vest a cartierului Militari, la o distanta de circa 850 m de statia de metrou PACII.Prin natura locatiei proiectul ofera facilitati precum: gradinite, scoli, magazine si centre comerciale, dar si un acces usor la mijloace de transport in comun ( R.A.T.B. – la 8 minute - 61, 62, 137, 138, 178, 236 )Pentru mai multe detalii despre proiectele desfasurate de WestPoint Residence - Barsanesti puteti accesa pagina oficiala:
http://westpoint-residence.ro/- Optional loc de parcare
- Termen de finalizare - IULIE 2018
- Se accepta credit Prima Casa si Credit Ipotecar
- COMISION 0% DE LA CUMPARATOR.


Detalii imobil apartament 2 camere

Comision 0% de la cumparator
Camere 2
Suprafata 50 m2
Etaj P/5
Bai 1
Terase, balcoane 1
Material Beton
An constructie 2013
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Noul proiect imobiliar WestPoint Residence - Barsanesti, se regaseste la doar 750 m, circa 10 minute fata de statia de metrou Pacii si la doar 600 m fata de statia de R.A.T.B.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..