Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 2 camere

Zona Militari, Bucuresti vezi harta

57.500 € + TVA

Rata credit de la 1,528 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 577748

* campuri obligatorii

Apartament 2 camere cu terasa de vanzare in zona Militari - Gorjului - LIDL Moinesti, la doar 2 minute de mijloacele de transport in comun RATB si la 10 minute de statia metrou Gorjului.
Apartamentul se afla la demisol intr-un imobil cu regim de inaltime Demisol + Parter + 3 Etaje, finalizat in anul 2017 si locuit integral, avand compartimentare decomandata, suprafata 81 mp, din care 58 utili si 23 mp terasa.
Proprietatea se vinde finisata la cheie si include: gresie si faianta in bucatarie, baie si hol, parchet in camere, usi interioare, instalatii sanitare si electrice, obiecte sanitare in baie, centrala si calorifere, usa intrare.Pentru mai multe detalii va asteptam la vizionare!Se accepta credit prima casa/credit ipotecar, cash !
Pret: 57.500 Euro + 5% TVA!
Acte cadastru si intabulare disponibile!
Comision cumparator 0%!


Detalii imobil apartament 2 camere

Comision 0% de la cumparator
Camere 2
Suprafata 81 m2
Etaj D/3
Bai 1
Terase, balcoane 1
Material Caramida
An constructie 2017
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Lidl Moinesti, Piata Gorjului, Statia de Metrou Gorjului, Benzinaria OMV de pe Bd-ul Timisoara, Scoala Generala nr. 309, Gradinita nr. 229, Statia R.A.T.B. Frigocom tramvaiele 8, 25, 35, autobuzul 137, 138.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..