Vanzare apartament 2 camere

Zona Lacul Tei, Bucuresti vezi harta

50.000 €

Ultima actualizare: 20 Noiembrie 2019
Rata credit de la 1,334 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 689637

* campuri obligatorii

PGA Imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in Tei, reper vizavi Complex Rose Garden, confort 1 decomandat, avand suprafata de 50 mp, cu 1 bai si 1 balcoane. Blocul este inconjurat de o zona verde, nu are risc seismic sau urgenta, este reabilitat si anvelopat, scara foarte curata. Locuinta este situata la etajul 10, intr-un imobil tip bloc de 10 etaje, construit in anul 1970, avand 4 apartamente pe palier. Apartamentul este imbunatatit, instalatia electrica si cea sanitara au fost schimbate, calorifere noi.. Apartamentul este situat in apropierea parcului Doamna Ghica si Tei, piata Obor la 15 min distanta de mers pe jos. Facultatea de Constructii, KAUFLAND Colentina, Veranda mall, Piata si Metroul Obor in proxiimitate, statia RATB ( troleibuz 66, tramvai 21, autobuz 282, 182, 143). ID intern: PGA1914906.


Detalii imobil apartament 2 camere

Comision 3%
Camere 2
Suprafata 50 m2
Etaj 10/10
Bai 1
Terase, balcoane 1
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1970
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare comuna

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Mona Capatana

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 7 Decembrie 2014

Vechime: informatie in curs de actualizare

Comision perceput: 3%

PGA Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 2 Noiembrie 2011
  • Vechime: 10 ani, 11 luni
  • Numar agenti: 10
  • Comision perceput: 3%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente si garsoniere
  • Zone: Colentina, Iancului, Mihai Bravu, Muncii, Pantelimon, Titan, Vitan, Dristor, Mosilor, Stefan cel Mare, Obor, Vatra Luminoasa
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..