Vanzare apartament 2 camere

Zona Lacul Tei, Bucuresti vezi harta

84.000 €

Ultima actualizare: 13 Noiembrie 2019
Rata credit de la 2,234 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 678344

* campuri obligatorii

PGA Imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in Parcul Circului, reper Judetului, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 51 mp, cu o panorama deosebita pe Parcul Circului. Locuinta este situata la etajul 4, intr-un imobil tip de 8 etaje, construit in anul 1965, avand 4 apartamente pe palier. Apartamentul este partial imbunatatit, in prezent dispune de parchet masiv si tamplarie termopan. Blocul a fost reabilitat si anvelopat, scara este impecabila. Metrou Stefan cel Mare la 15min distanta de mers pe jos prin parc. ID intern: PGA1913316.


Detalii imobil apartament 2 camere

Comision 3%
Camere 2
Suprafata 51 m2
Etaj 4/8
Bai 1
Terase, balcoane 1
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1968
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare comuna

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Mona Capatana

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 7 Decembrie 2014

Vechime: informatie in curs de actualizare

Comision perceput: 3%

PGA Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 2 Noiembrie 2011
  • Vechime: 10 ani, 11 luni
  • Numar agenti: 10
  • Comision perceput: 3%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente si garsoniere
  • Zone: Colentina, Iancului, Mihai Bravu, Muncii, Pantelimon, Titan, Vitan, Dristor, Mosilor, Stefan cel Mare, Obor, Vatra Luminoasa
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..