GM1407 Vanzare apartament 2 camere Foisorul de Foc, renovat lux

Zona Foisorul de Foc, Bucuresti vezi harta

87.000 €

Ultima actualizare: 26 Februarie 2021
Rata credit de la 2,369 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 726971

* campuri obligatorii

GM1407 Apartament 2 camere, semidecomandat situat in zona Pache Protopopescu-Foisorul de Foc, suprafata utila 42mp/totala 47mp, etaj 3/P+3+pod, amenajat cu designer de interior, mobilat si utilat complet, coform fotografiilor din anunt.
Apartamentul este situat intr-un imobil construit in 1935,cu trei apartamente/nivel, pe structura din caramida. Imobilul nu este incadrat in nicio clasa de risc seismic sau urgente. Acoperisul a fost schimbat in urma cu cinci aniApartamentul este situat central, intr-o zona boema a capitalei (Foisorul de Foc - Pache Protopopescu- Bd. Ferdinand I), in imediata apropiere a Colegiului Mihai Viteazul si a Facultatii de Inginerie a Instalatiilor, cu acces foarte facil la mijloace de transport, restaurante, supermarketuri, spitale.
Spatiul de 42mp utili (47mp total) a fost optimizat si amenajat cu atentie sporita la detalii de catre un designer de interior.
Vedere catre Colegiul National Mihai Viteazul si Intercontinental.COMPARTIMENTARE SI SUPRAFETE :
Un apartament modern si luminos, format din living de 15mp, dormitor de 7.4mp, baie si bucatarie in suprafata de 4.5mp fiecare, balcon, hol si dressing. Apartamentul beneficiaza si de o camera anexa in suprafata de 4 mp, transformata intr-un dressing suplimentar, dar si de o boxa de 3mp.
FINISAJE SI DOTARI:
Renovat complet (de la stadiul de caramida), instalatie electrica refacuta in totalitate (copex, tablou electric cu sigurante individuale si releu de protectie tensiune), instalatie sanitara noua pe cupru (inclusiv tevile comune pana la parter pe toate tronsoanele: bucatarie, baie, camera anexa; include cutie distribuitor)
Finisaje premium: tamplarie aluminiu, glafuri granit, calorifere decorative, fara conducte aparente, intrerupatoare modulare Bticino aluminiu, usi din sticla cu tamplarie din aluminiu, parchet laminat tehnologie Aqua Safe, plinta aluminiu, profile aluminiu, perete decorativ piatra.
Dotari: centrala termica termostat wi-fi, aer conditionat wi-fi, masina de spalat cu uscator, mobilier si piese decorative de designer
VECINATATI
Proprietati rezidentiale si birouri cu regim de inaltime P+2, majoritatea vile sau blocuri tip vila, foarte aproape de Facultatea de instalatii, (2min*), Colegiul Mihai Viteazul (1min), cafenele si restaurante (1min*), banci (5min*), magazine, Foisorul de Foc (4min*)
Acces imediat la principalele mijloace de transport in comun: statie RATB (1min*), Metrou Iancului (9min*)
(*mers pe jos)
Se vinde mobilat si utilat complet, conform pozelor din anunt.
Apartamentul este situat intr-un imobil din 1935, P+3, structura din caramida. Acoperisul a fost schimbat in urma cu 5 ani.
Imobilul nu este incadrat in nicio clasa de risc seismic sau urgente. Poate fi achizitionat prin credit si asigurat.


Detalii imobil GM1407 Vanzare apartament 2 camere Foisorul de Foc, renovat lux

Pret/m2 2.071,43 €
Camere 2
Suprafata 42 m2
Etaj 3/P+3,M
Bai 1
Material Caramida
An constructie 1935
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Andreea Lancea

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare de vanzare

Zone: toate zonele din Bucuresti

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 7 Februarie 2017

Vechime: 21 ani, 2 luni

Gama Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 6 Februarie 2017
  • Vechime: 16 ani, 2 luni
  • Numar agenti: 2
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case, terenuri, spatii comerciale si spatii birouri
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..