Acest anunt nu mai este activ

GM1156 Vanzare apartament 2 camere Floreasca_Parcul Verdi

Zona Floreasca, Bucuresti vezi harta

89.500 €

Rata credit de la 2,378 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 556615

* campuri obligatorii

Localizare si scurta descriereGM1156 Floreasca – Parcul Verdi, apartament 2 camere, Hochparter/D+P+1, imobil tip vila, cu doar 6 apartamente, construit in 1958.Structura, compartimentare si suprafete :Imobilul este construit pe structura si fundatie din beton, pereti interiori si exteriori din caramida, plansee din beton, acoperis din sarpanta cu tigla. Apartamentul este semidecomandat si este format din living, dormitor , 3 balcoane, spatii de depozitare. La demisol apartamentul dispune de boxa si o camera prevazuta cu fereastra, soba din teracota pe gaz, apa. Apartanentul are o suprafata de 46.5mp, balcoanele au, in total, 4.5mp, camera de la demisol are suprafata de 5.5mp, iar boxa are 2.6mp. De asemenea, apartamentul dispune si de o curte in folosinta comuna.Finisaje si dotariStarea imobilului este buna, iar interiorul apartamentului este intr-o stare buna, fiind pastrate unele elemente originale precum pardoselile din parchet de stejar, usile interioare si tamplaria din lemn, spre balcoane usile din lemn stil frantuzesc. Balcoanele au fost inchise cu geamuri termopan cu tamplarie PVC, usa de la intrare este noua este din stejar venghe. La baie si bucatarie gresia si faianta au fost inlocuite , baia este prevazuta cu cabina de dus. Apartamentul este dotat cu centrala proprie, aer conditionat, alarma, camera supraveghere.Vecinatati:Imobilul este amplasat in zona Floreasca, considerata una dintre cele mai selecte zone din capitala, pe o strada linistita, in apropiere de Parcul Verdi, baza sportiva si agrement Pescariu, restaurante si cluburile Fratelli si Bamboo.Scurta poveste a zonei:Istoria acestei zone se imparte in trei perioade. Perioada de dinainte de comunism insuficient cunoscuta, perioada comunista cand au fost construite cele mai multe din cladiri si cand au fost organizate strazile din prezent si perioada actuala cand au aparut noi obiective in zona.
Actualul cartier Floreasca era in sec. XVI-XVII o parte din mosia domneasca din jurul orasului Bucuresti. Ea se intindea, ca si astazi, pana-n vadul Colentinei, inspre nord, invecinandu-se cu vechiul sat Carstienesti, demult disparut. Pe aceasta mosie trecea vechiul drum numit la sfarsitul secolului al XVII-lea “Drumul Placintei” si se indrepta spre Bucuresti. Mosia, apartinand boierilor Floresti, s-a numit Floreasca.
In 1935 in urma negocierilor dintre Compania Ford Romania si statul roman, inclusiv regele Romaniei, in cartierul Floreasca s a construit prima mare linie de montaj din estul Europei a fimei Ford. Aici s-au produs mii de autovehicule, compania avand pe linie doua modele. Cladirea uzinei Ford Romania a devenit fabrica Automatica in timpul erei comuniste. Dupa revolutie o perioada inca a functionat, astazi ea fiind inchisa. Fatada cladirii si o parte din cladire inca mai pot fi vazute pe Calea Floreasca, pastrand aspectul de la inaugurare, din 1935.
In 1957 regimul comunist a dat in folosinta un cartier complet la standardele de atunci, care cuprindea cinematograf,scoala, sala de sport, parcuri, spatii comerciale.Pe terenul situat spre nord, s-a construit localul Liceului Rosetti si s-a amenajat un mare parc, iar pe terenul situat spre sud s-au construit localul Scolii generale Emilia Irza, cinematograful Floreasca si s-a amenajat parcul din fata acestuia. In perioada comunista a cartierului mai multi activisti si membri importanti de partid au primit locuinta aici inclusiv Ion Iliescu, cartierul devenind o zona speciala unde nu se oprea alimentarea cu energie electrica pe economisire, incalzirea fiind pe baza de gaz metan locuitorii erau privilegiati pentru ca nu sufereau de frig. Dupa schimbarea de regim din 1989 cartierul Floreasca a devenit tinta diversilor investitori care obtineau dreptul de reimproprietarire de la vechii locuitori. Acestia au contribuit prin constructia de noi cladiri la imaginea de cartier scump al zonei. Predomina blocurile cu 4 etaje si este plin de parcuri si verdeata.
In Floreasca se mai gasesc urmatoarele: Supermagazinele si sediile generale Kaufland si Billa, Liceul C, A. Rosetti, Scoala generala Maria Rosetii fosta nr. 10, gradinita, sedii de firme precum si clubul de fotbal Athletico Floreasca.Sursa:
https://ro.wikipedia.org/wiki/Floreasca


Detalii imobil GM1156 Vanzare apartament 2 camere Floreasca_Parcul Verdi

Pret/m2 1.491,67 €
Camere 2
Suprafata 60 m2
Etaj P
Bai 1
Material Caramida
An constructie 1958
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..