Vanzare apartament 2 camere

Zona Drumul Taberei, Bucuresti vezi harta

61.170 €

Ultima actualizare: 23 August 2017
Rata credit de la 1,127 Lei / luna. - Click aici!
Calculul este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteza de calcul: credit imobiliar La Casa Mea de la BRD (se acorda numai pentru domicilierea veniturilor) in lei pe max. 30 ani, dobanda variabila 2,25% + ROBOR la 3 luni, avans minim 15%. Detalii aici!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 492605

* campuri obligatorii

Quarto Residence este cel mai nou Ansamblu Rezidential din partea de Vest a capitalei. Un concept unic cu o arhitectura deosebita, proiectat pentru viitor si totodata ca o investitie sigura. El va dispune deasemenea de un parc cu o suprafata de 1000 mp cu loc de joaca pentru copii.Ansamblul Rezidential este compus din 4 blocuri P 6, a cate 36 de apartamente pe bloc. Acoperim toata gama de apartamente, insemnand, garsoniere, ap 2 camere si 3 camere cu predare LA CHEIE.Complexul se afla in zona Cartierul Brancusi, in spate la blocurile de tip ANL, la 2 minute de mers cu masina fata de Kaufland Valea Oltului. Perfect conectat cu centrul orasului prin intermediul transportului public, are acces direct la liniile de autobuz 105,168, 221, 268, 668, precum si la statia de Metrou Valea Ialomitei (urmeaza sa se deschida), aflata in imediata apropiere a zonei rezidentiale.Structura de rezistenta a blocurilor este pe cadre de beton armat(C30/37), cu inchideri din caramida porotherm de 30 cm la exterior, si compartimentari de 25 si 11.5cm la interior.
Tencuiala mecanizata tip Baumit
Termoizolatie cu polistiren expandat ignifugat de 10 cm
Tamplaria exterioara cu profile PVC


Detalii imobil apartament 2 camere

Camere 2
Suprafata 58 m2
Etaj 1/6
Bai 1
Terase, balcoane 1
Material Beton
Stare proprietate renovata
An constructie 2017
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Simina Din

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 22 Iunie 2017

Vechime: 8 luni

VEST REZIDENTIAL

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 21 Iunie 2017
  • Vechime: 8 luni
  • Numar agenti: 2
  • Comision perceput: %
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Oferta pentru ANSAMBLURI REZIDENTIALE
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..