Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Vanzare apartament 2 camere

Zona Drumul Taberei, Bucuresti vezi harta

71.500 € + TVA

Ultima actualizare: 15 Aprilie 2021
Rata credit de la 1,968 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 729261

* campuri obligatorii

Proiectul The Building 70 - CUTIERU se afla in cartierul Drumul Taberei, pe strada Serg. Cutieru I. Alexandru nr. 32- 34, sector 6, situat la circa 1.2 km pana la statia de metrou ,,LUJERULUI”, aproximativ 15 minute de mers pe jos pana la statia metroului FAVORIT. Amplasarea reusita a blocului permite accesul facil catre mijloacele de transport in comun, avand deschidere spre liniile: 137, 138, N110, tramvaiele: 8, 25, 35, 41.
Apartamentul este situat la etajul 6 al unui bloc cu regim de inaltime S+P+6E, analizat pana la cele mai mici detalii.Cu o suprafata utila de 51 mp, se bucura de urmatoarea compartimentare: living 20 mp, bucatarie 9 mp, dormitor de 12 mp, baie 5 mp, ce se preda utilata cu cele mai moderne obiecte sanitare.Proiectul contine un numar de 36 de unitati, printre care, apartamente cu doua si trei camere spatioase.Apartamentele se predau finisate la cheie. Ramane la discretia clientului alegerea finisajelor: gresie, faianta parchet, usile de interior si obiectele sanitare. Mai mult, fiecare unitate va dispune de centrala termica proprie, calorifere de otel, tamplarie PVC, usa metalica la intrare, aparataje electrice montate (prize si intrerupatoare).
Va asteptam cu drag la vizionari!Manager de proiect
Catalin Draguinea
http://imosearch.ro/


Detalii imobil apartament 2 camere

Comision 0% de la cumparator
Camere 2
Suprafata 51 m2
Etaj 6/6
Bai 1
Material Beton
An constructie 2021
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Proiectul The Building 70 - CUTIERU

Imobilul se afla in cartierul Drumul Taberei, gasindu-se pe strada Serg. Cutieru I. Alexandru, nr. 32- 34, sector 6, iar accesul se face direct din Bulevardul Timisoara, in apropiere de Mall Plaza Bucuresti.

Mijloacele de transport in comun se gasesc in imediata apropiere a acestuia, si anume aproximativ 1.2 km de mers pe jos fata de statia metroului "LUJERULUI" si “ FAVORIT”; Acces facil catre caile de transport public: autobuzele 137, 138, N110 si tramvaiele 8, 25, 35, 41;

In apropiata vecinatate se afla Parcul Drumul Taberei, zona verde, linistita si potrivita pentru relaxare.

Catalin Draguinea

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 2 August 2019

Vechime: informatie in curs de actualizare

ImoZone

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 13 Iunie 2011
  • Vechime: 15 ani, 4 luni
  • Numar agenti: 14
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri
  • Zone: Crangasi, Drumul Taberei, Militari
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..