Acest anunt nu mai este activ

Apartament 2 camere Drumul Taberei - Bd Timisoara - Plaza Mall

Zona Drumul Taberei, Bucuresti vezi harta

78.000 €

Rata credit de la 2,126 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 727300

* campuri obligatorii

Apartament 2 camere de vanzare in zona Drumul Taberei - Bd Timisoara, langa Plaza Mall, intr-un imobil cu regim de inaltime redus S+P+5Et, compus din garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere.
Apartamentul este situat la parter, are o suprafata de 52.30 mp utili, distribuiti in 2 camere, bucatarie inchisa, hol acces si baie.
Proprietatea se vinde complet finisata: gresie, faianta, parchet, usi de interior, obiecte sanitare in baie, centrala proprie, calorifere de otel, prize, intrerupatoare, usa metalica la intrare.
Imobilul este prevazut cu lift.
Accesul catre imobil se poate face utilizand mijloacele de transport in comun, statiile STB fiind la 150 metri, iar statiile de metrou magistrala M3 sau M5 sunt la 9-10 minute pietonal. In vecinatate se gasesc institutii de invatamant, centre comerciale - Plaza Mall / AFi Cotroceni, parcuri si locuri de joaca, restaurante, etc.Comision cumparator 0%!
Se accepta orice tip de credit bancar!The Building 68 - Ion Marcu 17, este un imobil nou cu regim de inaltime redus, S+P+3E+4R+5R. Proiectul este pozitionat intr-una din cele mai cautate zone rezidentiale ale sectorului 6. Situat in vecinatatea Plaza Mall si cu un acces facil catre statiile de metrou ale magistralelor M3 si M5, fiind astfel o obtiune potrivita atat pentru locuit cat si pentru investitie. Imobilul va avea un numar de 16 unitati locative, garsoniere, 2 si 3 camere.


Detalii imobil Apartament 2 camere Drumul Taberei - Bd Timisoara - Plaza Mall

Comision 0% de la cumparator
Camere 2
Suprafata 52.3 m2
Etaj P/5
Bai 1
Material Caramida
An constructie 2021
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Plaza Mall

Proiectul The Building 68, se afla pe strada Sergent Ion Marcu nr 17, sector 6, in imediata vecinatate a Plaza Mall Romania. Accesul se face din bd. Timisoara, este o zona preponderent cu case. In vecinatati regasim mijloace de transport, gradinite, scoli, piete, supermarketuri, hipermarketuri, parcuri, restaurante , terase, cafenele.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..