Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 2 camere

Zona Drumul Taberei, Bucuresti vezi harta

75.720 € + TVA

Rata credit de la 2,084 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 726152

* campuri obligatorii

Proiectul The Building 70 - CUTIERU se afla pe strada Strada Serg. Cutieru I. Alexandru, nr. 32- 34, sector 6, este situat la circa 1.2 km pana la statia de metrou ,,LUJERULUI”, aproximativ 15 minute de mers pe jos sau aceeasi distant pana la statia de metrou FAVORIT. Accesul nu este doar catre statia de metrou ci si cu mijloacele de transport in comun autobuzele: 137, 138, N110, catre statia S.T.B. SERGENT MOISE, tramvaiele: 8, 25, 35, 41.Apartamentul este situat la etajul 3/6, avand o suprafata utila de 58mp impreuna cu balconul de 4 mp, cu urmatoarea compartimentare: living 20mp, bucatarie 9mp, dormitoar de 12mp, baie 5mp, ce se preda utilata complet. Apartamentul se preda complet finisat si cu utilitati individuale ( apa - ApaNova, gaz -ENGIE, energie electrica - ENEL MUNTENIA).
The Building 70 - CUTIERU 32 este un proiect cu regim de inaltime de S+P+5E si contine un numar de 36 de unitati, garsoniere si apartamente cu doua camera si trei camere luminoase si spatioase.Apartamentele se predau finisate la ,, CHEIE’’ si vor putea fi personalizate, ȋn funcţie de preferinţele personale ale fiecărui comparator fiind la alegerea sa gresia, faianta, parchetul, usile de interior si obiectele sanitare. Pe langa acestea fiecare unitate va dispune de centrală termică, calorifere de otel, tamplarie PVC, usă metalică la intrare, aparatura electrica montata (prize si intrerupatoare), şapă autonivelantă, iar toate utilităţile racordate individual.Te invit sa stabilesti o vizionare la ansamblul "The Building 70 - CUTIERU". COMISION 0%.Manager de proiect
Catalin Draguinea
http://imosearch.ro/


Detalii imobil apartament 2 camere

Comision 0% de la cumparator
Camere 2
Suprafata 58.76 m2
Etaj 3/6
Bai 1
Terase, balcoane 1
Material Beton
An constructie 2021
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Proiectul The Building 70 - CUTIERU

Imobilul se afla in cartierul Drumul Taberei, pe strada Serg. Cutieru I. Alexandru, nr. 32- 34, sector 6, iar accesul se face direct din bulevardul Timisoara, langa Mall Plaza Romania.

Mijloacele de transport in comun se gasesc in imediata apropiere a acestuia, si anume:

- 1.2 km de mers pe jos (12 minute) fata de statia de metrou "LUJERULUI" sau aceeasi distanta statia de metrou “ FAVORIT”; - S.T.B. "SERGENT MOISE": autobuzele 137, 138, N110 si tramvaiele 8, 25, 35 si 41;

La nu mai mult de 10 minute de mers pe jos, se afla Parcul Drumul Taberei, zona verde, linistita si potrivita pentru relaxare.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..