Vanzare apartament 2 camere

Zona Drumul Taberei, Bucuresti vezi harta

75.300 € + TVA

Ultima actualizare: 21 Februarie 2021
Rata credit de la 2,050 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proiectul The Building 70 - CUTIERU

Imobilul se afla in cartierul Drumul Taberei, Imobilul se afla in cartierul Drumul Taberei, pe strada pe strada Serg. Cutieru I. Alexandru, nr. 32- 34, sector 6, iar accesul se face direct din Bulevardul Timisoara, langa Mall Plaza Romania.

Mijloacele de transport in comun se gasesc in imediata apropiere a acestuia, si anume: - 1.2 km de mers pe jos (12 minute) fata de statia de metrou "LUJERULUI" sau aceeasi distanta statia de metrou “ FAVORIT”; - S.T.B. "SERGENT MOISE": autobuzele 137, 138, N110 si tramvaiele 8, 25, 35 si 41;

La nu mai mult de 10 minute de mers pe jos, se afla Parcul Drumul Taberei, zona verde, linistita si potrivita pentru relaxare.

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 724588

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..