Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 2 camere

Zona Drumul Taberei, Bucuresti vezi harta

54.000 €

Rata credit de la 1,434 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 581856

* campuri obligatorii

Apartament 2 camere Drumul Taberei - Piata / Parc Moghioros, bloc tip P, reabilitat, compartimentare decomandata, 45 mp utili, bucatarie inchisa, baie cu geam, spatii depozitare.
Proprietatea dispunde de imbunatatiri precum gresie, faianta, parchet masiv, geamuri termopan, usa metalica, contorizare individuala GAZ, apometre.
Vecinatati in 5 minute: Plaza Mall, Bd Timisoara, Str Brasov, Piata si Parcul Moghioros, Gradinita 27, Gradinita 272, Scoala 164, Liceul Gh, Asachi, Liceul Grigore Moisil, etcPret: 54.000 Euro


Detalii imobil apartament 2 camere

Comision 3%
Camere 2
Suprafata 45 m2
Etaj P/4
Bai 1
Material Caramida
An constructie 1965
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Piata / Parc Moghioros, Sectia Politie 22, Liceul Gheorghe Asachi, Scoala 164, Plaza Mall

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..