Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 2 camere

Zona Drumul Taberei, Bucuresti vezi harta

71.500 €

Rata credit de la 1,861 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 569356

* campuri obligatorii

IMOZONE va preinzinta un apartament cu 2 camere in cartierul DRUMUL TABEREI - PRELUNGIREA GHENCEA - COMPLEX PRIMAVARA, BLOC SEMISTRADAL, la etajul 5/14, suprafata utila de 75 mp, decomandat, bloc cu 2 lifturi, bucatarie inchisa 11.53 mp, living 25.61mp, dormitor 14.97 mp, dressing 6.52mp, baie 6.64, balcon 4.68 mp inchis cu termopan, centrala proprie IMMERGAS, pozitionat pe SUD-EST. Proprietatea dispune de finisaje de calitate precum gresie si faianta in bucatarie, baie, hol si balcon, parchet in camere, usi interioare din lemn, obiecte sanitare in baie.Apartamentul se vinde semimobilat , cu 2 aparate de aer conditionat, mobila de bucatarie, 1 dressing, mobila de sufragerie.Ofera facilitati precum: gradinite, scoli, magazine si centre comerciale ( Auchan Moghioros, Mall Plaza Romania, Mall Afi Cotroceni), hypermarket-ul LIDL, agrement si relaxare Parcul Drumul Taberei ( Moghioros), dar si un acces usor la mijloace de transport in comun ( R.A.T.B. – la 1 minut de mers pe jos (150 m) – autobuzele 122, 222, 408, 428, tramvaiul 41).- Se accepta credit prima casa/credit ipotecar/cashPret: 71.500 euro, COMISION 0% la cumparare !Acte disponibile cadastru si intabulare.Pentru mai multe detalii va asteptam la vizionare!


Detalii imobil apartament 2 camere

Comision 0% de la cumparator
Camere 2
Suprafata 75 m2
Etaj 5/14
Bai 1
Terase, balcoane 1
Material Beton
An constructie 2009
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Valea Oltului, Valea Furcii, Prelungirea Ghencea, Lidl, LukOil, Bulgarus, Complex Primavara

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..