Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 2 camere

Zona Drumul Taberei, Bucuresti vezi harta

44.800 € + TVA

Rata credit de la 1,165 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 549842

* campuri obligatorii

VINO SA TE MUTI IMEDIAT INTR-UN BLOC FINALIZAT CU LIFT !Apartament cu 2 camere, zona Romancierilor, suprafata de 45 mp utili, finisat la cheie, usa metalica, gresie, faianta, parchet, usi de interior PINUM, centrala proprie ARISTON 24 KW prin condensatie, termopane rehau 5 camere, 2 foi de geam, baie echipata complet, utilitati contorizate individual ( apa, gaz, lumina ).- DOAR CU PLATA CASH.
- Optional loc de parcare la demisol.
- COMISION 0% de la cumparator.


Detalii imobil apartament 2 camere

Comision 0% de la cumparator
Camere 2
Suprafata 45 m2
Etaj 4/4
Bai 1
Terase, balcoane 1
Material Caramida
An constructie 2016
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Colegiul Tehnic de Posta si Telecomunicatii Gheorghe Airinei (P.T.T.R.), Mall Plaza Romania, Piata Moghioros, Parc Moghioros, Statia de metrou ROMANCIERILOR, PROFI, PENNY MARKET, Scoala Gimnaziala nr. 169, Gradinita nr. 94, TERRA PARK, AFI PALACE COTROCENI, Liceul Tehnologic Sfântul Antim Ivireanu.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..