GM1398 Apartament 2 camere Blv.Timisoara-AFI Cotroceni

Zona Drumul Taberei, Bucuresti vezi harta

51.000 €

Ultima actualizare: 23 Septembrie 2020
Rata credit de la 1,388 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 711817

* campuri obligatorii

Localizare si scurta descriere
GM1398 Timisoara , langa Liceul Grigore Moisil, la 5 minute de AFI Cotroceni, apartament 2 camere, semidecomandat, suprafata utila 45mp/construita 50 mp, etaj 2/8,1 balcon, imobil 1970, reabilitat.Compartimentare si suprafete :
Apartamentul este format din living de 17mp cu acces intr-un balcon de 4.3mp, dormitor de 12mp, bucatarie 6mp, baie 3mp,3 spatii de depozitare
Apartamentul necesita renovare. Finisaje: vopsea lavabila, linoleum, ferestre cu geam termopan, usile interioare sunt din lemn, Apartamentul este dotat cu aparat de aer conditionat.Vecinatati:
Imobilul este situat stradal, pe blb. Timisoara in apropierea Liceului Grigore Moisil si AFI Cotroceni, acces facil la mijloacele de transport in comun si la 10 minute de statia de metrou Lujerului.


Detalii imobil GM1398 Apartament 2 camere Blv.Timisoara-AFI Cotroceni

Comision 2%
Camere 2
Suprafata 50 m2
Etaj 2/8
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 3
Terase, balcoane 1
Stare proprietate de renovat
An constructie 1970
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri tamplarie termopan
Parcare privata

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Vecinatati:
Imobilul este situat stradal, pe blb. Timisoara in apropierea Liceului Grigore Moisil si AFI Cotroceni, acces facil la mijloacele de transport in comun si la 10 minute de statia de metrou Lujerului.

Andreea Lancea

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare de vanzare

Zone: toate zonele din Bucuresti

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 7 Februarie 2017

Vechime: 20 ani, 9 luni

Comision perceput: 2%

Gama Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 6 Februarie 2017
  • Vechime: 15 ani, 9 luni
  • Numar agenti: 2
  • Comision perceput: 2%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case, terenuri, spatii comerciale si spatii birouri
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..