Acest anunt nu mai este activ

GM1398 Apartament 2 camere Blv.Timisoara-AFI Cotroceni

Zona Drumul Taberei, Bucuresti vezi harta

51.000 €

Rata credit de la 1,389 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 711817

* campuri obligatorii

Localizare si scurta descriere
GM1398 Timisoara , langa Liceul Grigore Moisil, la 5 minute de AFI Cotroceni, apartament 2 camere, semidecomandat, suprafata utila 45mp/construita 50 mp, etaj 2/8,1 balcon, imobil 1970, reabilitat.Compartimentare si suprafete :
Apartamentul este format din living de 17mp cu acces intr-un balcon de 4.3mp, dormitor de 12mp, bucatarie 6mp, baie 3mp,3 spatii de depozitare
Apartamentul necesita renovare. Finisaje: vopsea lavabila, linoleum, ferestre cu geam termopan, usile interioare sunt din lemn, Apartamentul este dotat cu aparat de aer conditionat.Vecinatati:
Imobilul este situat stradal, pe blb. Timisoara in apropierea Liceului Grigore Moisil si AFI Cotroceni, acces facil la mijloacele de transport in comun si la 10 minute de statia de metrou Lujerului.


Detalii imobil GM1398 Apartament 2 camere Blv.Timisoara-AFI Cotroceni

Comision 2%
Camere 2
Suprafata 50 m2
Etaj 2/8
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 3
Terase, balcoane 1
Stare proprietate de renovat
An constructie 1970
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri tamplarie termopan
Parcare privata

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Vecinatati:
Imobilul este situat stradal, pe blb. Timisoara in apropierea Liceului Grigore Moisil si AFI Cotroceni, acces facil la mijloacele de transport in comun si la 10 minute de statia de metrou Lujerului.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..