Vanzare apartament 2 camere

Zona Drumul Taberei, Bucuresti vezi harta

47.000 €

Ultima actualizare: 22 Ianuarie 2020
Rata credit de la 1,255 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 695713

* campuri obligatorii

Apartament de 2 camere decomandat, confort 2, mobilat si utilat complet, clasic si gata de mutat!Zona in care se afla este ideala pentru a locui, blocul avand intrarea chiar de pe Bulevardul Drumul Taberei. O zona linistita care beneficiaza de o vedere frumoasa spre Vest, prin intermediul unui balcon deschis si cu acces rapid spre numeroasele spatii verzi din imprejurimi.Sunt disponibile numeroase mijloace de transport in comun, cum ar fi statii RATB/STB si la maxim 1 minut distanta de mers pe jos (conform Google Maps) fata de viitoarea statie de metrou Romancierilor.Blocul este construit in anul 1973 pe structura de rezistenta cu plansee si cadre din beton armat, cu rezistenta seismica ridicata. Scara este curata si linistita si beneficiaza de supraveghere video.Apartamentul este mobilat si utilat asa cum se poate vedea si din poze. Proprietarul accepta clienti care isi doresc sa achizitioneze apartamentul prin intermediul unui credit ipotecar sau chiar programul Prima Casa.
*Proprietatea a fost vizionata si verificata, iar datele din anunt confirmate verbal de catre proprietar.*Pentru mai multe detalii si pentru programarea unei vizionari, sunati in orice zi intre orele 08:00 si 21:00, inclusiv in week-end incepand cu ora 09:00 pana la 21:00.


Detalii imobil apartament 2 camere

Comision 2%
Camere 2
Suprafata 37 m2
Etaj 5/10
Bai 1
Terase, balcoane 1
Material Beton
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1973
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Zona in care se afla este ideala pentru a locui, proprietatea aflandu-se chiar pe Bulevardul Drumul Taberei. O zona populara si cu foarte multe spatii verzi, dar care beneficiaza de linistea unui tronson mai putin circulat si cu o vedere foarte frumoasa spre Apus.

Datorita pozitiei sale va aflati la doar cateva minute de numeroase puncte de interes, cum ar fi: Parcul Drumul Taberei (8 min), Statie Tramvai 41 (9 min), Piata Drumul Taberei (10 min), Plaza Mall (15 min), Auchan Mall (17 min), numeroase scoli, gradinite, spatii comerciale si de servicii in imediata apropriere.

Sunt disponibile numeroase mijloace de transport in comun, cum ar fi statii RATB/STB si blocul se afla la doar 1 min distanta de mers pe jos fata de viitoarea statie de metrou Romancierilor.

Tamas Andrei

Agent specializat in tranzactionarea de apartamente si garsoniere de vanzare

Zone: Tineretului, Timpuri Noi, Unirea

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 12 Septembrie 2019

Vechime: un an, o luna

Comision perceput: 2%

Ethical Real Estate Agency

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 11 Septembrie 2019
  • Vechime: 3 ani, o luna
  • Numar agenti: 1
  • Comision perceput: 2%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..