Vanzare apartament 2 camere

Zona Drumul Taberei, Bucuresti vezi harta

69.900 €

Ultima actualizare: 20 Noiembrie 2019
Rata credit de la 1,867 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 687067

* campuri obligatorii

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:
1. Beneficii oferite de zona:
Blocul se afla in zona de vest a orasului, in cartierul Latin, in apropierea intersectiei strazilor Raul Doamnei cu Prelungirea Ghencea cu acces rapid la mijloace de transport liniile 105,122,385,222, magazine stradale, Mega Image Raul Doamnei, Auchan Drumul Taberei( 5 min de mers cu masina), Carrefour Market( 5 min de mers cu masina), Scoala Gimnaziala nr. 279, Gradinita nr.273, Parcul Drumul Taberei(7 min de mers cu masina), Piata Moghioros(10 min de mers cu masina), Plaza Romania(12 min de mers cu masina), AFi Cotroceni(15 min de mers cu masina).
2. Beneficii tehnice ale ofertei:
Imobilul este cu regim de inaltime P 4, dispune de lift. Apartamentul este liber si are 2 camere decomandate foarte spatioase. Bucataria este mare(17 mp), mobilata si utilata cu hota, plita si cuptor si are deschidere la una dintre cele doua terase. Sufrageria are 28.6 mp cu iesire la ambele terase(una de 10 mp si cealalta de 7mp). Daca se doreste, mobila de sufragerie(canapea si fotolii) poate ramane. Dormitorul de 15 mp are deschidere la terasa de 7mp. Aveti schita apartamentului atasata anuntului.
3. Situatia juridica:
Actele de proprietate sunt disponibile. Liber de sarcini.
4. Unde se poate petrece timpul liber:
Parcul Drumul Taberei(7 min de mers cu masina), Plaza Romania(12 min de mers cu masina), AFi Cotroceni(15 min de mers cu masina).
ID ACTIV IMOB: 203458


Detalii imobil apartament 2 camere

Camere 2
Suprafata 96 m2
Etaj 1/4
Bai 1
Terase, balcoane 2
Material Caramida
Stare proprietate rezonabila
An constructie 2007
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare comuna

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Nicoleta Schik

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 27 August 2019

Vechime: informatie in curs de actualizare

ACTIV IMOB

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 17 Septembrie 2015
  • Vechime: 17 ani, 11 luni
  • Numar agenti: 6
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere si case
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..