Vanzare apartament 2 camere

Zona Dristor, Bucuresti vezi harta

69.000 €

Ultima actualizare: 11 Decembrie 2019
Rata credit de la 1,842 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 690736

* campuri obligatorii

VIB Imobiliare va propune spre achizitionare un superb apartament de 2 camere, in zona Dristor, la 10 minute de statia de metrou cu acelasi nume, 7 minute Piata Ramnicu Sarat, Mall Park Lake, Parc Alexandru Ioan Cuza (fost IOR), Mega Image la 1 minut de imboil, gradinite, scoli, ferit de zgomotul si de aglomeratia orasului, dar foarte usor de ajung in centrul acestuia, suprateran, cat si subteran. Imobilul a fost anvelopat anul trecut, terasa refacuta complet, apartamentul a fost igienizat si pregatit pentru vanzare. Are o compartimentare decomandata, o suprafata totala de 56 mp (in care gasim si un balcon de 3,50 mp, inchi cu PVC), grup sanitar dotat cu aerisire naturala, bucataria mobilata si utilata, living mobilat si utilat, de asemenea si dormitorul mobilat, dressing hot, spatiu depozitare, aer conditionat, gresie, faianta, parchet. Tot ce trebuie sa faceti, este sa veniti cu hainele si mutarea va fi completa. Pentru mai multe detalii si vizionari, va stam la dispozitie.


Detalii imobil apartament 2 camere

Pret/m2 1.232,14 €
Comision 2%
Camere 2
Suprafata 56 m2
Etaj 4/4
Bai 1
Terase, balcoane 1
An constructie 1984
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Mihai Radu

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 22 Septembrie 2016

Vechime: 4 ani, 12 luni

Comision perceput: 2%

VIB Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 15 Mai 2014
  • Vechime: 15 ani, 12 luni
  • Numar agenti: 10
  • Comision perceput: 2%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..