Acest anunt nu mai este activ

Inchiriere apartament 3 camere

Zona Drumul Taberei, Bucuresti vezi harta

330 € / luna

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 595989

* campuri obligatorii

VIB IMOBILIARE va aduce in atentie, vanzarea unui apartament cu 2 camere, in Ansamblul rezidential New Town, amplasat la intersectia Bulevardului Mihai Bravu cu Rond Baba Novac, aproape de intrarea la Metrou Valea Ialomitei.Complexul New Town, a fost construit in doua faze, finalizandu-se in aprilie 2012. Cuprinde 651 apartamente, locuri de parcare subterana si supraterana, locuri de depozitare, spatii verzi amenajate, locuri de joaca pentru copii, detine o gradinita si un magazin alimentar in incinta.
Acest Complex este securizat, pazit de personal calificat, are supraveghere video, are cartele de acces in parcari si holuri.Apartamentul din prezentare are o suprafata utila de 59 mp.
Are orientare NV, are vedere spre exteriorul Ansamblului, spre o cale de acces linistita .
Apartamentul este decomandat, confort lux, format din hol in suprafata de 5.07 mp, un spatiu de depozitare de 0.61 mp, living in suprafata de 23.34 mp, dormitor in suprafata de 16.87 mp, baie in suprafata de 4,07 mp.
Aare o suprafata vitrata mare, finisaje de calitate, parchet laminat triplu stratificat, geamuri PVC cu rupere termica, geam termopan, usa metalica, bucatarie complet mobilata si utilata, baie mobilata, se incalzeste cu centrala termica de apartament, are AC.
Toate consumurile sunt contorizate individual, asigurandu-se monitorizarea exxacta a acestora. Complexul are costuri fixe pentru tot ceea ce inseamna ingrijire parc in toate anotimpurile, curatenie pe spatiile comune, pentru acest tip de apartamenrt acestea sunt in jur de 200 ron.Cumparand un astfel de apartament, ne alaturam unei comunitati tinere, moderne, active.
Aproape de centrul Capitalei, de tot ceea ce inseamna viata sociala, intr-un sector al Capitalei cu verdeata si ingrijit, acest apartament se inscrie in categoria proprietatilor cu avantaje reale de confort si securitate.Pentru informatii complete, ami multe fotografii si plan vizitiati:vibimobiliare.ro/vanzari-apartamente/bucuresti/dristor/apartament-de-vanzare-2-camere-9696


Detalii imobil apartament 3 camere

Pret/m2 5,41 € / luna
Comision 3%
Camere 3
Suprafata 61 m2
Etaj P/5
Bai 1
Cablu TV DA
Mobilat da
Utilat da
A / C DA
Stare proprietate renovata
An constructie 2010
Compartimentare semidecomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..