Vanzare apartament 2 camere

Zona Doamna Ghica, Bucuresti vezi harta

64.500 €

Ultima actualizare: 6 Decembrie 2019
Rata credit de la 1,722 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 692216

* campuri obligatorii

Va propun un apartament localizat in Intersectia Doamna Ghica, confort 1, decomandat, avand suprafata totala de 55 mp. Este situat la etajul 2 al unui imobil tip bloc mixt de 10 etaje, construit in anul 1978, avand 4 apartamente pe palier. Blocul este anvelopat si reabilitat. Apartamentul este pe est, foarte luminos, necesita imbunatatiri, in prezent dispune de tamplarie termopan. Balconul este foarte generos, se intinde pe toata suprafata apartamentului. In apropiere: scoala, gradinita, policlinica, parcul Doamna Ghica, Plumbuita, Metrou Obor, Veranda Mall. Din punct de vedere juridic, apartamentul are toate actele la zi, deci se poate tranzactiona rapid.


Detalii imobil apartament 2 camere

Comision 3%
Camere 2
Suprafata 55 m2
Etaj 2/10
Bai 1
Terase, balcoane 1
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1978
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri faianta, tamplarie termopan
Parcare comuna

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Mona Capatana

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 7 Decembrie 2014

Vechime: informatie in curs de actualizare

Comision perceput: 3%

PGA Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 2 Noiembrie 2011
  • Vechime: 10 ani, 12 luni
  • Numar agenti: 10
  • Comision perceput: 3%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente si garsoniere
  • Zone: Colentina, Iancului, Mihai Bravu, Muncii, Pantelimon, Titan, Vitan, Dristor, Mosilor, Stefan cel Mare, Obor, Vatra Luminoasa
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..