Vanzare apartament 2 camere

Zona Doamna Ghica, Bucuresti vezi harta

60.000 €

Ultima actualizare: 20 Noiembrie 2019
Rata credit de la 1,601 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 678336

* campuri obligatorii

PGA Imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in Doamna Ghica, reper Intersectia Doamna Ghica, confort 1 decomandat, avand suprafata de 53 mp. Locuinta este situata la etajul 1, intr-un imobil tip de 10 etaje, construit in anul 1976, avand 4 apartamente pe palier. Blocul se afla aprobat pentru lucrarile de reabilitare ce vor incepe in curand. Apartamentul a fost zugravit in acest an, dispune de parchet de stejar masiv, gresie si faianta. Metrou Obor la 20 min distanta de mers pe jos. Proximitati: Parcul Plumbuita vizavi de bloc, KAUFLAND Colentina, Penny Doamna Ghica.Blocul este amplasat intr-o zona linistita cu acces facil la metrou si mijloacele de transport in comun:
- metrou statia Obor
- tramvai 16, 36
- tramvai 21
- Autobuz 143, 101, troleibuz 66
Actele apartamentului sunt la zi si poate fi achizitionat si prin credit bancar. Pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. ID intern: PGA1914396.


Detalii imobil apartament 2 camere

Comision 3%
Camere 2
Suprafata 53 m2
Etaj 1/10
Bai 1
Terase, balcoane 1
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1976
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare comuna

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Mona Capatana

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 7 Decembrie 2014

Vechime: informatie in curs de actualizare

Comision perceput: 3%

PGA Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 2 Noiembrie 2011
  • Vechime: 10 ani, 11 luni
  • Numar agenti: 10
  • Comision perceput: 3%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente si garsoniere
  • Zone: Colentina, Iancului, Mihai Bravu, Muncii, Pantelimon, Titan, Vitan, Dristor, Mosilor, Stefan cel Mare, Obor, Vatra Luminoasa
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..