Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Acest anunt nu mai este activ

Apartament cu 2 camere | 2 balcoane | Parcul Izbiceni - Damaroaia

Zona Damaroaia, Bucuresti vezi harta

87.000 €

Rata credit de la 2,393 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 713631

* campuri obligatorii

Se vinde un apartament cu 2 camere, intr-un bloc construit in 2020, suprafata generoasa de 59 mp din care doua balcoane insumand 10 mp , situat la etajul 1 din S+P+2+m.
In zona Bucurestii Noi ( partea cu Biserica Bazilescu )- la 950m de Metrou Jiului.Film VR360 3D disponibil pentru previzionare !S.Utila 59 mp
S.Balcoane 10 mp
S.Utila totala 69 mpIn zona aveti urmatoarele facilitati : Metrou Jiului la 600m , transport in comun la 2 minute, magazine alimentare, benzinarii, institutii bancare, cabinete medicale, gradinite, scoli, afterschool.
Parcul Herastrau si Piata Presei Libere la 3 minute cu masina.Finisaje de calitate !
Detalii finisaje si dotari:
-Balcoane
-Scara
-Usa de la intrare Pinum
-Termopane
-parchet 10 mm la alegere .
-gresie si faianta la alegere .
-lavabila Caparol
-Usi interioare pinum
-Centrala termica la alegere din mai multe modele.
-Instalatii sanitare si termice Romstal.
-Interfon
-Imobil cu retea integrata RDS&RCS ( necesita doar realizarea unui abonament )Bloc : Structura din beton armat cu plansee de beton si inchideri din caramida de 30 cm la exterior si 12.5 cm la interior, scara placata cu marmura, balustrada , polistiren de 10 cm, decorativa Caparol, geamuri, acoperis lindab, parcare subterana cu beton impermeabil si hidroizolatie.Blocul este finalizat iar apartamentele se vor finisa la indicatile clientului in baza bugetului alocat de finisare.Film VR360 3D disponibil pentru previzionare !Locuri de parcare la subteran si la suprateran disponibile.Pentru detalii suplimentare sau vizionare va astept cu un telefon.


Detalii imobil Apartament cu 2 camere | 2 balcoane | Parcul Izbiceni - Damaroaia

Pret/m2 1.474,58 €
Camere 2
Suprafata 59 m2
Etaj 1/S,P+2,M
Bai 1
Material Beton
An constructie 2020
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..