Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 2 camere

Zona Damaroaia, Bucuresti vezi harta

87.000 €

Rata credit de la 2,394 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 705666

* campuri obligatorii

Se vinde un apartament cu 2 camere, intr-un bloc construit in 2020, suprafata generoasa de 61.50 mp din care doua balcoane insumand 8.88 mp , situat la etajul 1 din S+P+2+m.
In zona Damaroaia -Jiului- la 950m de Metrou Jiului.ID 10493Film VR360 3D disponibil pentru previzionare !
( pentru o vizionare de calitate va recomand setarea calitatii video la Full HD in Youtube)S.Utila 52.62 mp
S.Balcoane 8.88 mp
S.Utila totala 61.50 mpIn zona aveti urmatoarele facilitati : Metrou Jiului la 950m , transport in comun la 2 minute, magazine alimentare, benzinarii, institutii bancare, cabinete medicale, gradinite, scoli, afterschool.
Parcul Herastrau si Piata Presei Libere la 3 minute cu masina.Finisaje de calitate !
Detalii finisaje si dotari:
-Balcoane marmura
-Scara marmura
-Usa de la intrare Pinum
-Termopane Veka 5 camere, tripan si feronerie Roto
-parchet 10 mm la alegere dintr-o gama vasta. ( Laguna Topwood )
-gresie si faianta la alegere dintr-o gama vasta. (Laguna Topwood )
-lavabila Caparol
-Usi interioare pinum
-Centrala termica la alegere din mai multe modele.
-Instalatii sanitare si termice Romstal.
-Interfon
-Imobil cu retea integrata RDS&RCS ( necesita doar realizarea unui abonament)Bloc : Structura din beton armat cu plansee de beton si inchideri din caramida de 30 cm la exterior si 12.5 cm la interior, scara placata cu marmura, balustrada din fier forjat, polistiren de 10 cm Dalmatia de la Caparol, decorativa Caparol, geamuri Veka 5 camere tripan, acoperis lindab, parcare subterana cu beton impermeabil si hidroizolatie.Blocul este finalizat iar apartamentele se vor finisa la indicatile clientului in baza bugetului alocat de finisare.Film VR360 3D disponibil pentru previzionare !Blocul mai are disponibile locuri la parcarea subterana cu 10000 euro bucata si supraterana 7500 euro bucata.Pentru detalii suplimentare sau vizionare va astept cu un telefon.


Detalii imobil apartament 2 camere

Pret/m2 1.403,23 €
Camere 2
Suprafata 62 m2
Etaj 1/S,P+2,M
Bai 1
Material Beton
An constructie 2020
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..