Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 2 camere

Zona Colentina, Bucuresti vezi harta

59.000 €

Rata credit de la 1,532 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 532100

* campuri obligatorii

Comision 0% pentru cumparator!DIRECT DE LA DEZVOLTATOR!Bloc nou, 2017, situat in cartierul Colentina pe str. Salciilor, intre sos. Andronache si sos. Colentina in dreptul OMV/Sportului.Este dispus pe Ds P 3 et Pod, este construit cu o deosebita rigurozitate, din beton armat si caramida porotherm, termoizolat cu polistiren expandat, iar acoperisul este imbracat in tigla metalica.Pentru apartamentele care sunt la alb ( etajul 2 si 3) finisajele se vor face la alegerea cumparatorilor, avand buget alocat in acest sens.Blocul este izolat cu termosistem ignifugat de 10 cm, baile se predau cu obiecte sanitare ( cabina de dus/cada, lavoar, toaleta, baterii, calorifer port-prosop), tamplaria PVC REHAU de 5 camere culoare wenge, fiecare apartament se preda cu centrala termica in condesatie si calorifere otel import germania, .Compartimentarea apartamentelor este decomandata, zidaria din tot blocul, este integral din caramida porotherm, iar tencuiala este clasica ( nu exista deloc rigips). Instalatia sanitara este din PPR.Camerele vor fi amenajate cu parchet, baile, holurile si bucatariile cu gresie si faianta, casa scarii este placata cu granit, iar mana curenta din fier forjat.Pretul este de 60.000 Euro/unitate TVA INCLUS.Aveti schitele pentru fiecare apartament in parte, suprafetele notate individual.Disponibilitatea apartamentelor este dupa cum urmeaza:Parter:Apartament 1; S.U. = 53.35 mp, S.C. = 68.03 mp - VANDUT

Apartament 1A: S.U. =53.75 mp, S.C. = 68.22 mp - VANDUTEtaj 1:Apartament 2 S.U.= 57.86 mp, S.C. = 74.81 mp - VANDUT

Apartament 2A: S.U. = 57.66 mp, S.C. = 74.77 mp - VANDUTEtaj 2:Apartament 3: S.U. = 61.03 mp, S.C. = 79.56 mp, - VANDUT

Apartament 3A: S.U. = 60.63 mp, S.C.= 79.08 mp - VANDUTEtaj 3.Apartament 4: S.U.= 60.85 mp, S.C. 78.72 mp - VANDUT

Apartament 4A: S.U.= 61.43 mp, S.C. 77.02 mp - Disponibil ( StadiuL La alb)Imobilul se afla intr-o zona excelenta,aproape de:

- Mijloacele de transport in comun : Ratb : Statia Sportului, Tramvaiul 21, Troleibus 66 ( ruta Universitate), Autobus 253 ( ruta Pantelimon-Titan, Autobus 409 ( ruta Afumati - Fundeni) toate la doar 3 minute de mers pe jos, iar la 4 statii de tramvai aveti metroul Bucur Obor.

- supermarket-uri : Carrefour la 1 statie de tramvai sau 10 minute mers pe jos, MegaShop Dragonul Rosu, la doar 5 minute cu masina gasim Veranda Mall, cel mai nou Mall de cumparaturi din Bucuresti, Supermarketul Kaufland, Piata Bucur Obor si Magazinul Bucur Obor.

- Gradinite de stat si private, scoli generale in imediata apropiere ( scola 32 pe sportului, scoala 39 pe Colentina si nr. 40 pe str. Peris), Liceul Victor Babes este la cateva statii cu Autobusul 409, iar Universitatea Lumina la doar 10minute de mers pe jos.

-Parcuri si zone de agrement: Parcul Motodrom, de pe sos. Fundeni, se afla la doar 10 minute de mers pe jos, o adevarata oaza de liniste si relaxare, intr-un parc foarte curat intretinut, totodata la aproape 15 minute de mers pe jos, gasim parcul Plumbuita, pregatit sa va primeasca sa va relaxati la o plimbare.Este un imobil excelent pozitionat pentru acele persoane care au afaceri in partea de Est a orasului, in marile depozite Doraly/Dragon/China Town, iesirea spre Urziceni si totodata spre A3 ( Bucuresti-Ploiesti).


Detalii imobil apartament 2 camere

Comision 0% de la cumparator
Camere 2
Suprafata 77 m2
Etaj 3/4
Bai 1
Terase, balcoane 1
Material Beton
Stare proprietate renovata
An constructie 2017
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare comuna

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..