Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 2 camere

Zona Cismigiu, Bucuresti vezi harta

120.000 €

Rata credit de la 3,116 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentia pentru acest anunt

ID: 411724

* campuri obligatorii

Apartament 2 camere de vanzare Cismigiu,Brezoianu,dec,cf1,70mp,etaj 1/3,an 1950.Renovat,gresie,faianta,parchet din lemn masiv,termopan,usi interior schimbate,usa metalica la intrare.Dispune de 1 grup sanitar,2 balcoane,centrala proprie,aparat AC.Bloc rezistent fara probleme,fara risc seimic,fara legea 112 in istoric.Loc de parcare la comun.Zona centrala vedere catre Parcul Cismigiu,foarte multe puncte de interes in apropiere,Universitatea Nationala de Muzica,Sala Palatului, Intercontinental, Universitate, Primaria Capitalei,Gheorghe Lazar,Centrul Vechi.Acte la zi:cadastru si intabulare.Pret negociabil.


Detalii imobil apartament 2 camere

Camere 2
Suprafata 70 m2
Etaj 1/3
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1950
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala bloc
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare privata


Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..