Vanzare apartament 2 camere

Zona Cismigiu, Bucuresti vezi harta

120.000 €

Ultima actualizare: 13 Martie 2018
Rata credit de la 3,127 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentia pentru acest anunt

ID: 411724

* campuri obligatorii

Apartament 2 camere de vanzare Cismigiu,Brezoianu,dec,cf1,70mp,etaj 1/3,an 1950.Renovat,gresie,faianta,parchet din lemn masiv,termopan,usi interior schimbate,usa metalica la intrare.Dispune de 1 grup sanitar,2 balcoane,centrala proprie,aparat AC.Bloc rezistent fara probleme,fara risc seimic,fara legea 112 in istoric.Loc de parcare la comun.Zona centrala vedere catre Parcul Cismigiu,foarte multe puncte de interes in apropiere,Universitatea Nationala de Muzica,Sala Palatului, Intercontinental, Universitate, Primaria Capitalei,Gheorghe Lazar,Centrul Vechi.Acte la zi:cadastru si intabulare.Pret negociabil.


Detalii imobil apartament 2 camere

Camere 2
Suprafata 70 m2
Etaj 1/3
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1950
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala bloc
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare privata


Primuss Imobiliare

Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux

Zone: toate zonele din Bucuresti

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 27 Septembrie 2011

Vechime: 10 ani, 3 luni

Primuss Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 27 Septembrie 2011
  • Vechime: 10 ani, 3 luni
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..