Vanzare apartament 2 camere

Zona Cismigiu, Bucuresti vezi harta

85.000 €

Ultima actualizare: 21 Martie 2018
Rata credit de la 2,215 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 460960

* campuri obligatorii

Apartament Boem de 2 camere ultracentral, zona Sala Palatului-Cismigiu. Un apartament superb, luminos si spatios, intr-un bloc linistit; are o suprafata de 75 mp. Apartamentul dispune de 2 bai. Apartamentul este complet utilat si mobilat, dispune de centrala proprie si apometre. Intrare in apartament larga, cu bucatarie si hol open-space. Holul foarte spatios si luminos, este locuibil si deserveste cele 2 camere, poate fi considerat o a treia camera. Apartamentul are in proprietate si un spatiu de depozitare in afara apartamentului. La subsolul blocului exista un complex de garaje cu locuri de parcare. Atmosfera acestui apartament este deosebita, atat prin impartire cat si prin pozitionare, in zona ultracentrala a Bucurestiului, la mai putin de 1 minut de Parcul Cismigiu si la doar cateva minute de Sala Palatului, Calea Victoriei, Bd. Regina Elisabeta. Pretul usor negociabil. Cod:KPA7953


Detalii imobil apartament 2 camere

Comision 3%
Camere 2
Suprafata 75 m2
Etaj 7/7
Bai 2
Material Beton
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1946
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare privata

Daniela Bordea

Agent specializat in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri de vanzare

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 1 Iulie 2012

Vechime: 6 ani, 3 luni

Comision perceput: 3%

KLAUSS & PARTNERS

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 26 Octombrie 2011
  • Vechime: 8 ani, 3 luni
  • Numar agenti: 8
  • Comision perceput: 3%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: 1 Mai, 13 Septembrie, Eroii Revolutiei, Ferdinand, Grozavesti, Iancului, Nord, Gara de Nord, Cismigiu, Cotroceni, Dorobanti, Unirea, Piata Victoriei, Grivitei, Piata Alba Iulia, Piata Romana, Stefan cel Mare, Bulevardul Libertatii, Herastrau, Floreasca, Piata Universitatii, Primaverii, Domenii, Izvor, Aviatorilor, Calea Victoriei
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..