Acest anunt nu mai este activ

Apart 2 camere Titan Camil Ressu Dristor Metrou Grigorescu COMISION 0%

Zona Camil Ressu, Bucuresti vezi harta

58.500 €

Rata credit de la 1,541 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 589851

* campuri obligatorii

Apartament 2 camere cu 0% COMISION PENTRU CUMPARATOR pe Bd. Camil Ressu stradal putin retras in spatele Restaurantului Ressu langa gura de metrou Nicolae Grigorescu ( maxim 2 min de mers pe jos ) aproape de Parc Titan IOR si Park Lake Mall. Apartamentul este situat la etajul 10/10 al unui bloc monolit cu o singura scara extrem de civilizata si curata intr-un bloc reabilitat. Gradinile din jurul blocului sunt verzi si intretinute. Apartamentul este decomandat spatios si bine impartit si dispune de parchet in camere geamuri termopan zugravit si aer conditionat. Pretul este usor discutabil se accepta si plata prin credit.


Detalii imobil Apart 2 camere Titan Camil Ressu Dristor Metrou Grigorescu COMISION 0%

Camere 2
Suprafata 50 m2
Etaj 10/10
Bai 1
Terase, balcoane 2
An renovare 2010
Material Beton
An constructie 1976
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri parchet, tamplarie termopan

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..