Acest anunt nu mai este activ

Apartament cu 2 camere | Bucurestii Noi - Metrou Jiului la 8 minute

Zona Bucurestii Noi, Bucuresti vezi harta

85.000 €

Rata credit de la 2,319 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 714042

* campuri obligatorii

Se vinde un apartament cu 2 camere , situat la etajul 1, intr-un bloc nou tip Boutique cu 8 apartamente si parcare subterana, construit si finalizat in 2020, la etajul 1 din S + 2 + M, la 8 minute de Metrou Jiului - In spate la Mega Image.Mai avem disponibile urmatoarele apartamente :
1. Apartament cu 2 camere etaj 1 S.Totala 62 mp din care balcon 5.58 mp
2. Apartament cu 2 camere etaj 2 S.Totala 62 mp din care balcon 5.58 mp
3. Apartament cu 3 camere etaj 1 S.Totala 64 mp din care balcon 6.57 mp
4. Apartament cu 3 camere etaj 2 S.Totala 64 mp din care balcon 6.57 mp
Toate apartamentele se predau finisate la cheie :
-Usi , gresie, faianta, parchet, geamuri termopane, lavabila, calorifere, centrala, sanitare in baie, terasa amenajata cu balustrada si gresie, conectari la utilitati : gaz , apa , canalizare si curent electric.Toate apartamentele sunt contorizate separat : apa , gaze si curent electric.Optional se poate achizitiona si un loc de parcare la subteran.In zona : Penny Market, Mega Image, Kaufland , Lidl, transport in comun , Troleibuz, Tramvai, gradinite, scoli, Metrou Jiului la 8 minute, acces rapid la Casa Presei si centru.

Pentru recreere va stau la dispozitie Parcul Bazilescu, iar in apropiere mai puteti ajunge si in Parcul Regele Mihai I sau Domeniul Mogosoaia.Pentru detalii suplimentare sau vizionari puteti suna la primul numar din anunt.


Detalii imobil Apartament cu 2 camere | Bucurestii Noi - Metrou Jiului la 8 minute

Pret/m2 1.370,97 €
Camere 2
Suprafata 62 m2
Etaj 1/S,P+2,M
Bai 1
Material Beton
An constructie 2020
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..