Acest anunt nu mai este activ

Apartament Modern 2 Camere Bucurestii Noi

Zona Bucurestii Noi, Bucuresti vezi harta

62.000 €

Rata credit de la 1,645 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 618936

* campuri obligatorii

Apulum 94 Imobiliare va propune un apartament de 2 camere amenajat la cheie, mobilat si utilat, Sector 1, cartier Chitila - Bucurestii Noi, situat stradal pe Soseaua Chitilei cu vedere spre spate, o zona de case cu multa liniste.
Etaj 1/4, lift modern Schindler, parcare gratuita in fata blocului.IDEAL PENTRU CINE LUCREAZA IN ZONA DE NORD - ACCES RAPID LA AUREL VLAICU si PROMENADA.Mobilat si utilat, electrocasnice noi (aparatul de aer conditionat si masina de spalat in garantie), incalzire cu centrala de apartament. Mobila de bucatarie Ikea, biblioteca Elvila.Foarte luminos, tot peretele de la living si de la dormitor este tip vitrina.Bloc civilizat, vecini bancheri si avocati, interfon, curte interioara inchisa unde se pot juca copii cu monitorizare video.Suprafata utila 48 mp plus balcon tip terasa generoasa de 11 mp: terasa are iesire si din living si din dormitor (prin inchiderea totala a balconului se mai poate castiga o camera, sau inchidere pe jumate pentru a muta doar bucataria).Bloc construit in 2007 de un dezvoltator serios.Acces usor in toata zona de Nord - chiar in fata blocului exista:
- Statie tramvai 45 care duce direct la Piata Victoriei
- Statie autobuz 112 care duce direct la Mall Promenada, Aurel Vlaicu.
Statia de Metrou Laminorului este la exact 15 minute de mers pe jos.Supermarket non-stop chiar langa bloc.Fara geam la baie.
Bucataria este deschisa, inclusa in living (OPEN SPACE).In proximitate: Parc Bazilescu, Carrefour Colosseum, Piata 16 Februarie.
Acte gata.64.000 EURO complet mobilat si utilat, la cheie.Se accepta orice tip de credit, inclusiv Prima Casa.
Plata in lei la curs BNR.


Detalii imobil Apartament Modern 2 Camere Bucurestii Noi

Pret/m2 1.291,67 €
Camere 2
Suprafata 48 m2
Etaj 1/P+4
Bai 1
Material Beton
Stare proprietate renovata
An constructie 2007
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..