Vanzare apartament 2 camere

Zona Berceni, Bucuresti vezi harta

66.500 € + TVA

Ultima actualizare: 20 Noiembrie 2019
Rata credit de la 1,775 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 686609

* campuri obligatorii

COMISION 0! Pentru detalii suplimentare, toate tipurile de apartamente si lista completa cu unitati disponibile vizitati:


 


arcadiei10.ro


 


Apartament nou cu 2 camere de vanzare in cel mai nou ansamblu rezidential din zona Aparatorii Patriei - Berceni, Arcadiei Residence, pe Strada Arcadiei nr. 10, la 12 minute de mers pe jos de statia de metrou Aparatorii Patriei. Ansamblul rezidential este in constructie si va fi finalizat in trimestrul III 2020, cand 15 apartamente noi vor fi predate viitorilor proprietari.


 


Apartamentul din prezentare este tipul 2C, suprafata construita 62.44 mp (suprafata utila totala 50.94 mp inclusiv balconul cu suprafata de 5.75). Decomandat, cu bucataria inchisa.


Locurile de parcare pot fi achizitionate separat, la pretul de 7.000 euro + TVA (subteran) si 5.000 euro + TVA (suprateran).


 


Apartamentul va fi predat complet finisat si va beneficia printre altele de:


Centrala termica in condensatie
Tamplarie PVC 7 camere cu deschidere oscilobatanta
Gresie + faianta – 3 variante
Parchet multistrat
Obiecte sanitare de calitate 
Usa intrare metalica 


Arcadiei 10 este amplasat pe un teren cu suprafata totala de aproximativ 660 mp, va avea regimul de inaltime S+P+2E+3R si cate 4 apartamente pe nivel. Imobilul aduce pe piata un mix de garsoniere si apartamente noi cu 2 si 3 camere apartamentele de la parter beneficiind de curti proprii generoase. Cert Invest, dezvoltatorul ansamblului rezidential Arcadiei 10 este unul dintre cei mai seriosi dezvoltatori imobiliari de pe piata din sectorul 4 cu experienta de peste 15 ani si avand in portofoliu 18 ansambluri rezidentiale noi finalizate si livrate pana acum.


 


PRETUL AFISAT NU INCLUDE TVA. Fara comision din partea cumparatorului.


Detalii imobil apartament 2 camere

Pret/m2 1.065,02 €
Comision 2%
Camere 2
Suprafata 62.44 m2
Etaj 1/2
Bai 1
Terase, balcoane 1
An constructie 2020
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Mihaela Zodie

Agent specializat in tranzactionarea de apartamente, garsoniere si case de vanzare

Zone: toate zonele din Bucuresti

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 14 Februarie 2015

Vechime: 14 ani, 11 luni

Comision perceput: 2%

VIB Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 15 Mai 2014
  • Vechime: 15 ani, 11 luni
  • Numar agenti: 10
  • Comision perceput: 2%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..