Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Apartament bun Giurgiului, Luica in blocurile de 4 etaje

Zona Berceni, Bucuresti vezi harta

49.000 €

Ultima actualizare: 7 Octombrie 2020
Rata credit de la 1,348 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 710688

* campuri obligatorii

Giurgiului, Luica, vav Mega Image, in blocurile de 4 etaje, langa statia de tramvai. Blocurile sunt solide, frumoase, cu gradini de flori, alei betonate si asfaltate, centrala proprie care deserveste doar blocurile din acest areal, scara blocului este spatioasa si blocul este in ansamblul sau bine intretinut, sunt camere de supraveghere video si sunt depuse documentele pentru anvelopare. Apartamentul vine la vanzare si cu un loc de parcare aferent, este un apartament de 2 camere semidecomandat, situat la parter, ideal pentru cei care doresc etale inferioare, racoros vara si calduros iarna (minim 25-27 grade pe timp de iarna datorita cantralei de imobil), camerele sunt inalte (2,9ml), ca si imbunatatiri are instalatia sanitara schimbata recent, bucatarie mobilata si utilata (mobilier, aragaz Zanussi si hota Zanussi, frigider Gorenje, baterie de chiuveta anticalcar, picurator, baia cu cabina de dus si instalatia trasa pentru masina de spalat, camerele fumoase cu vedere spre intrarea in bloc si locul de parcare, cu flori la geam, gaura de aer conditionat data insa apartamentul este racoros vara, gresie, faianta si parchet, planeitate la pereti, pereti grosi de 50cm. Zona este placuta, cu acces facil la numeroase centre comerciale, farmacii, mijloace de transport de suprafata, metroul la 15minute, scoli si gradinite, baze sportive, ideal locuit, facil de inchiriat, Daniel, Apulum94, se accepta credit, asiguram sprijin in obtinere de creditare prin BCR, Unicredit sau Alphabank.


Detalii imobil Apartament bun Giurgiului, Luica in blocurile de 4 etaje

Pret/m2 1.020,83 €
Camere 2
Suprafata 48 m2
Etaj P
Bai 1
Material Beton
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1960
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala bloc
Parcare privata

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Duta Daniel

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 29 August 2017

Vechime: informatie in curs de actualizare

Apulum 94

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 13 Octombrie 2014
  • Vechime: 27 ani, 4 luni
  • Numar agenti: 15
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..