Apartament 2 camere Piata Sudului

Zona Berceni, Bucuresti vezi harta

63.500 €

Ultima actualizare: 18 Iunie 2019
Rata credit de la 1,676 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 671143

* campuri obligatorii

Piata Sudului, Sun Plaza, apartament 2 camere, semidecomandat, etaj 6/8, izolat termic la exterior (individual), parchet schimbat, zugravit, curat, bine intretinut cu un balcon mare, razele soarelui scalda apartamentul in a doua parte a zilei, zona este foarte linistita, retrasa de zgomotul de la bulevard si totusi in imediata apropiere a Mall-ului Sun Plaza si implicit a gurii de metrou Piata Sudului, a centrelor comerciale din zona (Big Berceni, La Castani, Mega Image, Piata Sudului, etc) in imediat apropiere se afla una din cele mai bune scoli din sectorul 4, deasemenea si gradinite avem in zone, mai sunt si parcuri, unul foarte dragut chiar in fata blocului. Se vinde complet mobilat si utilat. Va astept la vizionari. Daniel


Detalii imobil Apartament 2 camere Piata Sudului

Pret/m2 1.295,92 €
Camere 2
Suprafata 49 m2
Etaj 6/P+8
Bai 1
Material Beton
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1968
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Duta Daniel

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 29 August 2017

Vechime: informatie in curs de actualizare

Apulum 94

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase:
  • Vechime: 25 ani, 6 luni
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii