Apartament de 2 camere, imobil nou, zona Baneasa-Sisesti

Zona Baneasa, Bucuresti vezi harta

70.850 € + TVA

Ultima actualizare: 14 Septembrie 2018
Rata credit de la 1,841 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 584549

* campuri obligatorii

Apartamente de 2 camere, imobil nou, zona Baneasa-Sisesti.Va propunem spre achizitie apartamente de 2 si 3 camere amplasate intr-un Ansamblu Rezidential cu 38 de apartamente, intr-un imobil cu un regim mic de inaltime format din 3 niveluri, ce are ca termen de finalizare sfarsitul anului 2018.Apartamentele sunt decomandate, se predau la cheie si pot fi achizitionate prin Programul Prima Casa.Beneficiaza de spatii vitrate ce asigura o buna luminiozitate, terasa, spatiu verde, locuri de joaca pentru copii, locuri de parcare la subteran, ce pot fi achizitoante optional la pretul de 7000 Euro.Structura:
Sistemul de fundare este alcatuit dintr-un radier general cu grosimea de 60 cm;
Planseele din beton armat au grosimea de 15 cm;
Suprastructura este alcatuita din diafragme, stalpi si grinzi din beton armat;
Peretii exteriori sunt alcatuiti din blocuri de zidarie termoizolanta;
Peste caramida se monteaza un termosistem din polistiren cu grosime de 10 cm.Tamplarie Exterioara:
Tamplarie PVC cu 5 camere de izolatie interioara;
Armatura este metalica din otel zincat;
Geam termoizolant.Avantajele zonei:
Acces facil catre Casa Presei, Cartierul Baneasa, Soseaua Bucuresti-Ploiesti.
Zona de Nord este cel mai bine dotata si la capitolul fun, entertainment, shopping, restaurante, cluburi, lounge-uri, spa-uri si centre comerciale. Promenada Mall si Baneasa Shopping City fiind doua dintre cele mai complexe centre comerciale din Bucuresti.
La 15 minute distanta fata de Parcul Herastrau.Mijloace de transport: RATB (205, 261, 112,149), Noua Statie de METROU Straulesti.Preturi:
Apartamentele de 2 camere sunt de 3 tipuri si au preturi cuprinse intre 69.700 Euro si 70.535 Euro. Apartamentele de la parter se pot achizitiona la pretul de 55.100 Euro si au o suprafata construita de 46 mp.Apartamentele de 3 camere se pot achizitiona la pretul de 100.260 Euro.COMISION CUMPARATOR 0%.Pentru vizionari si detalii suplimentare, va rugam contactati-ne telefonic la nr. de mai jos.
.Aceasta oferta apartine Companiei Imobiliare ESPACO, Cod Oferta ESP05661RB.Link oferta: www.espaco.ro


Detalii imobil Apartament de 2 camere, imobil nou, zona Baneasa-Sisesti

Pret/m2 1.417,00 €
Camere 2
Suprafata 50 m2
Etaj 2/S,P+3
Bai 1
Material Beton
An constructie 2018
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Claudia Ghenea

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 7 Decembrie 2017

Vechime: un an, 9 luni

ESPACO Investment

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 24 Septembrie 2013
  • Vechime: 2 ani, 9 luni
  • Numar agenti: 12
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: 1 Mai, Iancului, Nord, Imprejurimi Nord, Cismigiu, Cotroceni, Dorobanti, Unirea, Baneasa, Piata Victoriei, Piata Alba Iulia, Piata Romana, Mosilor, Stefan cel Mare, Bulevardul Libertatii, Obor, Vatra Luminoasa, Herastrau, Floreasca, Piata Universitatii, Primaverii, Domenii, Barbu Vacarescu, Aviatorilor, Calea Victoriei, Aviatiei
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..