Acest anunt nu mai este activ

2 CMERE ZONA VERDE

Zona Baba Novac, Bucuresti vezi harta

56.000 €

Rata credit de la 1,488 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 606922

* campuri obligatorii

Apartament 2 camere, in bloc reabilitat, cu contoare pentru apa, repartitoare si contoare pentru gaze, parchet, curat, camara si debara, baia are aerisire directa, balcon inchis, bloc civilizat, cu vecini linistiti, in apropiere se afla scoala, gradinita, parcul Al.I.Cuza Park Lake, mijloace de transport ratb, piata Rm.Sarat, iar pana la statia de metrou Dristor sau Titan se fac cca 10 mine. pe jos....PERFECT PENTRU INVESTITIE !


Detalii imobil 2 CMERE ZONA VERDE

Comision 2%
Camere 2
Suprafata 50 m2
Etaj 10/20
Bai 1
Terase, balcoane 1
Material Beton
Stare proprietate buna
An constructie 1974
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri parchet, tamplarie termopan

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..