2 CMERE ZONA VERDE

Zona Baba Novac, Bucuresti vezi harta

56.000 €

Ultima actualizare: 20 Iunie 2018
Rata credit de la 1,460 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 606922

* campuri obligatorii

Apartament 2 camere, in bloc reabilitat, cu contoare pentru apa, repartitoare si contoare pentru gaze, parchet, curat, camara si debara, baia are aerisire directa, balcon inchis, bloc civilizat, cu vecini linistiti, in apropiere se afla scoala, gradinita, parcul Al.I.Cuza Park Lake, mijloace de transport ratb, piata Rm.Sarat, iar pana la statia de metrou Dristor sau Titan se fac cca 10 mine. pe jos....PERFECT PENTRU INVESTITIE !


Detalii imobil 2 CMERE ZONA VERDE

Comision 2%
Camere 2
Suprafata 50 m2
Etaj 10/20
Bai 1
Terase, balcoane 1
Material Beton
Stare proprietate buna
An constructie 1974
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri parchet, tamplarie termopan

Manica Mihai

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 1 August 2017

Vechime: un an, 6 luni

Comision perceput: 2%

RENET

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 21 Ianuarie 2013
  • Vechime: 5 ani, 6 luni
  • Numar agenti: 29
  • Comision perceput: 2%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..