Apartament 2 camere Parcul IOR/Baba Novac

Zona Baba Novac, Bucuresti vezi harta

55.500 €

Ultima actualizare: 20 Iulie 2018
Rata credit de la 1,444 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 546261

* campuri obligatorii

Vanzare apartament 2 camere, parcul IOR/Baba Novac.Vanzare apartament 2 camere semidecomandat, 53 mp, etaj 10/10, bloc construit in 1965, fara risc seismic, zona Baba Novac/Parc Alexandru Ioan Cuza.Gresie, faianta, parchet, tapet, vopsea lavabila, aer conditionat, baie cu geam de aerisire, interfon, usa metalica la intrare, usi celulare la interior, geamuri termopan, balcon generos, stare foarte buna.Liftul a fost complet reconditionat.Apartamentul este situat intr-o locatie superba, vis-à-vis de parc, oferind astfel facilitati deosebite de agrement si relaxare, nivelul de poluare al zonei fiind unul dintre cele mai scazute din Bucuresti. La 7 minute de mers pe jos se gaseste Arena Nationala iar in zona gasim supermarketuri, scoli, gradinite, biserica, spital. Facilitatile de transport in comun sunt de asemenea extrem de bine reprezentate: Metrou Titan sau Dristor, troleibuz, autobuz, tramvai (la alte 8 minute de mers pe jos).Apartamentul se vinde nemobilat. Cadastru si intabulare, in curs.Pret: 55.500 Euro negociabil.Aceasta oferta apartine Companiei Imobiliare ESPACO Investment Cod Oferta ESP05154RB..Link oferta: http://www.espaco.ro/oferta/apartament-2-camere-8503.html


Detalii imobil Apartament 2 camere Parcul IOR/Baba Novac

Pret/m2 1.047,17 €
Camere 2
Suprafata 53 m2
Etaj 10/S,P+10
Bai 1
Material Beton
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1965
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Daniel Uncu

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 10 Iulie 2017

Vechime: un an, 7 luni

ESPACO Investment

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 24 Septembrie 2013
  • Vechime: 9 ani, 7 luni
  • Numar agenti: 13
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: 1 Mai, Colentina, Iancului, Nord, Imprejurimi Nord, Cismigiu, Cotroceni, Dorobanti, Unirea, Snagov, Baneasa, Piata Victoriei, Grivitei, Piata Alba Iulia, Piata Romana, Mosilor, Stefan cel Mare, Bulevardul Libertatii, Obor, Vatra Luminoasa, Herastrau, Floreasca, Piata Universitatii, Primaverii, Domenii, Barbu Vacarescu, Aviatorilor, Calea Victoriei, Aviatiei
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..