Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Vanzare apartament 2camere Aviatiei

Zona Aviatiei, Bucuresti vezi harta

120.000 € + TVA

Ultima actualizare: 5 Aprilie 2021
Rata credit de la 3,301 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentia pentru acest anunt

ID: 686762

* campuri obligatorii

Vanzare apartament cu 2camere in cartierul Aviatiei-str.Cpt.Alexandru Serbanescu, etajul 1/4,suprafata utila 65mp,decomandat,bloc 1994 (monolit),reabilitat termic, camere mari,spatioase,1baie cu geam,2balcoane,avand ca imbunatatiri:gresie,faianta, parchet,termopan,usa metalica,cu vedere mixta Sud-Est si cu acces usor catre mijloacele de transport in comun.Pret de vanzare:120.000Euro


Detalii imobil Vanzare apartament 2camere Aviatiei

Comision 3%
Camere 2
Suprafata 65 m2
Etaj 1/4
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1994
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Vecinatati:Sos.Pipera.Lacul si Parcul Herastrau, Sos.Nordului,Str.Elena Caragiani,Str.Borsa,Str.Moeciu,Hotel Cristal Pallace,Promenada Mall, Str.Gen.Stefan Burileanu,Str.Nicolae Caramfil,Calea Floreasca,Metrou Aurel Vlaicu,Sky Tower,Vodafone Romania,Globalworth Tower,Sun Wave Farma.

Primuss Imobiliare

Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux

Zone: toate zonele din Bucuresti

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 27 Septembrie 2011

Vechime: 13 ani, 4 luni

Comision perceput: 3%

Primuss Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 27 Septembrie 2011
  • Vechime: 13 ani, 4 luni
  • Numar agenti: 2
  • Comision perceput: 3%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..