Vanzare apartament 2 camere

Zona 13 Septembrie, Bucuresti vezi harta

69.000 € TVA inclus

Ultima actualizare: 26 Aprilie 2017
Rata credit de la 1,054 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Urmatoarele ipoteze au fost luate in considerare: creditul pentru Acasa de la BancPost se acorda in Lei, pe o durata maxima de 35 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante.

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 450526

* campuri obligatorii

Vedere PANORAMICA apartament de 2 camere in suprafata utila de 58 mp la etajul 8 din p+ 8 al unui in bloc construit in anul 1990 in zona 13 Septembrie. - Mariott, apartamentul este confort 1, decomandat, ideal investitie.


Detalii imobil apartament 2 camere

Pret/m2 1.189,66 €
Camere 2
Suprafata 58 m2
Etaj 8/P+8
Bai 1
Material Beton
Stare proprietate de renovat
An constructie 1990
Compartimentare decomandat
Parcare privata

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Alexandra Muscalagiu

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 27 Octombrie 2015

Vechime: informatie in curs de actualizare

AT Imob

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 22 Octombrie 2015
  • Vechime: 21 ani, 4 luni
  • Numar agenti: 3
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: 1 Mai, 13 Septembrie, Bucurestii Noi, Crangasi, Colentina, Drumul Taberei, Eroii Revolutiei, Ferdinand, Grozavesti, Iancului, Mihai Bravu, Militari, Muncii, Pantelimon, Rahova, Tei, Tineretului, Titan, Vitan, Nord, Dristor, Giulesti, Timpuri Noi, Gara de Nord, Imprejurimi Nord, Imprejurimi Vest, Cismigiu, Cotroceni, Dorobanti, Unirea, Snagov, Fundeni, Baneasa, Piata Victoriei, Grivitei, Piata Alba Iulia, Piata Romana, Mosilor, Stefan cel Mare, Bulevardul Libertatii, Obor, Vatra Luminoasa, Herastrau, Floreasca, Piata Universitatii, Primaverii, Domenii, Barbu Vacarescu, Izvor, Aviatorilor, Calea Victoriei, Industriilor, Aviatiei
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Oferta pentru ANSAMBLURI REZIDENTIALE
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..