Acest anunt nu mai este activ

Apartament 1 Mai Domenii Mihalache Bloc 2014 Modern

Zona 1 Mai, Bucuresti vezi harta

89.500 €

Rata credit de la 2,354 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 595956

* campuri obligatorii

Apartament de 2 camere de 58mp utili situat in zona 1 Mai, pe strada Lainici, intr-un bloc nou de 3 etaje, construit in 2014, pe cadre de beton si grinzi cu zidaria de caramida. Apartamentul se afla la etajul 3/3 cu pod deasupra, ce are si rol de izolatie termica. Este amenajat complet, cu finisaje moderne si de bun gust si se vinde cu bucataria mobilata MDF pe comanda si semiutilata. cu un living de 21mp si dormitor de 15,5mp si o bucatarie mare inchisa separata. Dispune de gresie si faianta in baie si bucatarie, parchet in camere, geamuri termopan, centrala proprie Ariston, calorifere otel. Pozitia este foarte buna, apropiata de metrou, de Piata Domenii si Chibrit, cu acces usor catre Parcul Herastrau. In functie de pret se poate vinde si complet utilat si mobilat. Pretul este usor discutabil si se accepta si plata prin credit.


Detalii imobil Apartament 1 Mai Domenii Mihalache Bloc 2014 Modern

Comision 2%
Camere 2
Suprafata 58 m2
Etaj 3/3
Bai 1
Terase, balcoane 1
An renovare 2017
Material Beton
Stare proprietate noua
An constructie 2014
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, parchet, tamplarie termopan

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..