Apartament 2 camere - Titan-Metrou 1 Decembrie 1918

Zona 1 Decembrie 1918, Bucuresti vezi harta

54.500 €

Ultima actualizare: 14 Noiembrie 2019
Rata credit de la 1,451 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 681107

* campuri obligatorii

Amplasament:
Apartament 2 camere de vanzare direct dezvoltator in sectorul 3, la numai 15 minute de mers pe jos pana la statia de metrou 1 Decembrie 1918, avand ca puncte de reper marile centre comerciale ale cartierului Titan: Auchan, Iris Mall, Metro, Jumbo, JYSK, Kika, Decathlon, Dedeman si din a doua jumatate a anului 2018 cel de-al doilea magazin Ikea. Accesul catre punctele de interes se realizeaza in maxim 10 minute pe strazi asfaltate si iluminate public.
Imobil
Constructia imobilului este pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile disponibile: canalizare, gaze naturale, curent electric, apa.
Proprietate:
Apartamentul este decomandat cu o suprafata totala de 57.23 mp utili. Acesta este alcatuit dintr-un living cu acces in balcon, un dormitor, o bucatarie, un grup sanitar si un hol.
Facilități
Locuinta se vinde complet finisata si dotata cu centrala termica proprie, calorifere, obiecte sanitare pentru baie, tamplarie PVC cu geam tripan, usa metalica, instalatii sanitare si electrice.
Achiziție : Direct dezvoltator. Comision 0%. Credit Ipotecar/Prima Casa/Cash
Modalitati de achizitie: - Plata integrala la antecontract - 54.500 Euro, Avans 15% + Credit Ipotecar - 58.900 Euro, Avans 5%+ Credit Prima Casa- 58.900 Euro.
Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.


Detalii imobil Apartament 2 camere - Titan-Metrou 1 Decembrie 1918

Camere 2
Suprafata 57.23 m2
Etaj 2/2
Bai 1
Terase, balcoane 1
Material Beton
An constructie 2018
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Metroul 1 Decembrie 1918, Metroul Nicolae Teclu, marile centre comerciale ale cartierului Titan: Auchan, Metro, Jumbo, Jisk, Kika, Decathlon, Dedeman si Ikea 2 din a doua jumatate a anului 2018. In proximitate, la 5 minute de mers cu masina sunt parcurile Alexandru Ioan Cuza (IOR) si Titanii.

E23 Valentin Andrei

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 17 Iunie 2019

Vechime: informatie in curs de actualizare

Estimobiliar

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 14 Iunie 2019
  • Vechime: 2 ani, 11 luni
  • Numar agenti: 12
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente si garsoniere
  • Zone: Titan
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..