Inchiriere teren

Zona Chitila, Bucuresti vezi harta

13.000 € / luna (2,00 € / m2 / luna )

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 359452

* campuri obligatorii

Terenul de 6500 mp este delimitat de frontul stradal de 85 m direct la Sos. Chitilei , pe unde se face si accesul printr-o poarta mare de peste 6 m.Terenul dispune de platforma betonata . Acest lot de teren de inchiriat, respectiv cei 6500 m2, face parte dintr-o suprafata mult mai mare , putandu-se mari suprafata inchiriabila. Vorbind doar de cei 6500 m2, mai exista inca un acces auto cu porti de 6 m si pe latura din stanga (privind terenul dinspre Sos. Chitila), spre o strada adiacenta, direct in intersectia Sos. Chitila cu Bdul. Laminorului. In acest fel putandu-se face un flux de circulatie in interiorul terenului. Terenul are bransament separat de energie electrica, are apa si canal. Nu exista restrictionare de tonaj pentru accesul TIR sau Camioane la teren. Terenul se inchiriaza la un pret cuprins intre 1,3 si 1,5 euro/m2/luna TVA in functie de suprafata inchiriata, de deschiderea si accesul solicitat.. ID Intern: IMO391


Detalii imobil teren

Pret/m2 2,00 € / luna
Comision 3%
Camere 1
Suprafata 6500 m2
Intabulare DA
Sosea asfalt
Apa DA
Energie electrica DA

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Nicolae Vasilescu

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 23 Noiembrie 2015

Vechime: 2 ani, o luna

Comision perceput: 50%

Imobiliar Expert Grup

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 12 Noiembrie 2015
  • Vechime: 17 ani, o luna
  • Numar agenti: 20
  • Comision perceput: 50%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Oferta pentru ANSAMBLURI REZIDENTIALE
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..