Inchiriere spatiu birouri

Zona Traian, Bucuresti vezi harta

690 € / luna (0,69 € / m2 / luna )

Ultima actualizare: 25 Iulie 2017

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 470102

* campuri obligatorii

Cladire de birouri de inchiriat ,zona centrala,D P 5 E,constructie 2015/Finalizare mai 2017,1000 mp construiti(829 mp utili),530 mp teren,14 locuri de parcare.


Fiind situat in centrul Bucurestiului, adiacent Bd. Unirii, zona se preteaza cel mai bine pentru un imobil de birouri unde cererea pentru inchirierea de birouri de 100 metri patrati este foarte mare.

Imobilul este dotat astfel: lift pentru 4 persoane, centrala proprie de incalzire pe fiecare etaj, instalatii sanitare, electrice si de incalzire, faianta si gresie in bai si bucatarii, mocheta in spatiile de birouri, instalatii aer conditionat.Fiecare nivel are contorizare proprie.


Pretul de inchiriere lunara pentru intreg imobilul este de 7900euro/luna TVA sau 1100 euro /nivel Se inchiriaza si pe nivel.Demisol este la pretul de 690 Euro TVA,iar etajul 5 la 1000 Euro TVADetalii imobil

Pret/m2 0,69 € / luna
Incaperi 7
Suprafata 1000 m2
Structura 4/0
Numar locuri de parcare 6
An constructie 2016
Clasa birouri A

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Bulevardul Unirii

Raporteaza problema

Vasile Ciorita

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 19 Mai 2017

Vechime: informatie in curs de actualizare

START Turism

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 18 Mai 2017
  • Vechime: 26 ani, 7 luni
  • Numar agenti: 1
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de terenuri, spatii comerciale si spatii birouri
  • Zone: 13 Septembrie, Cotroceni, Dorobanti, Unirea, Piata Romana, Floreasca, Piata Universitatii, Primaverii, Aviatorilor, Calea Victoriei
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Oferta pentru ANSAMBLURI REZIDENTIALE
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..