Inchiriere spatiu birouri

Zona Obor, Bucuresti vezi harta

4.000 € / luna (10,00 € / m2 / luna )

Ultima actualizare: 21 Noiembrie 2020

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 697121

* campuri obligatorii

Localizare si scurta descriere :
GM1231 Bucur Obor_Avrig, Primaria sectorului 2, spatii de birouri open space, in cladire de birouri P+6 clasa A,fatada de sticla, constructie 2008, suprafete inchiriabile de la minim 400mp la maxim 5000mp.Structura si compartimentareCladirea este construita pe fundatie din beton si structura din beton. Spatiile sunt necompartimentate , dar pot fi compartimentate in functie de preferinte si de permisiunile tehnice.Finisaje si dotari :Cladirea este dotata la standardele actuale, receptie, lift de persoane si lift de marfa, paza non-stop, restaurant cu autoservire la parter, grupuri sanitare comune.
Separat de pretul chiriei, se percepe o taxa de mentenanta de 3.5Euro/mp (Taxa de mentenanta include paza, utilitatile pe spatiile comune, curatenie, asigurare, etc)Avantaje :Stim cat este de importanta in ziua de astazi existenta a multiplelor facilitati pentru angajatii unei companii, astfel ca recomandam acest spatiu celor care doresc sa isi desfasoare activitatea intr-o cladire de birouri moderna, aproape de statia de metrou Bucur Obor si de mijloacele de transport in comun. In plus, s-a dovedit ca pentru un randament cat mai bun, sunt foarte importante momentele de deconectare de la activitatile de rutina de la birou, iar trendul merge in acesta directie, astfel incat Parcul Obor este la 1 minut distanta pentru a oferi acele momente angajatilor, iar cele mai imortante banci au sucursalele in zona.

Detalii imobil

Pret/m2 10,00 € / luna
Incaperi 1
Suprafata 400 m2
Structura P
An constructie 2008

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Raporteaza problema

Andreea Lancea

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare de vanzare

Zone: toate zonele din Bucuresti

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 7 Februarie 2017

Vechime: 20 ani, 12 luni

Gama Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 6 Februarie 2017
  • Vechime: 15 ani, 12 luni
  • Numar agenti: 2
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case, terenuri, spatii comerciale si spatii birouri
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..