Inchiriere casa 21 camere

Zona Cotroceni, Bucuresti vezi harta

4.900 € / luna (negociabil)

Ultima actualizare: 4 Februarie 2021

Contacteaza agentia pentru acest anunt

ID: 269257

* campuri obligatorii

Cotroceni, inchiriere cladire reprezentativa, interbelica, renovata si consolidata insa intre anii 2003-2006, careia i s-au efectuat ulterior lucrari de intretinere curenta. Imobilul, care a fost construit in 1937 din caramida si beton armat, este dispus pe S+P+2E+M si insumeaza 524mp, acoperisul fiind din tigle metalice. Beneficiind de o locatie usor accesibila din toate directiile, atat pietonal cat si auto, vila detine un teren de 560mp (amprenta cladirii este de 145mp) si doua garaje in curte, fiecare pentru cate doua autoturisme.Cei 524mp sunt dispusi dupa cum urmeaza:mansarda: 107mp (5 incaperi si dependinte)etaj 2: 112mp (4 incaperi, open space si dependinte)etaj 1: 112mp (5 incaperi si dependinte)parter: 115mp (3 incaperi, open space si dependinte)subsol: 78mp (4 incaperi si dependinte).Accesul se face pe o scarã principalã si una secundarã. Incalzirea si prepararea apei calde se face cu centrale termice pe gaz. Alte dotari: climatizari si hidrofoare, alimentare cu  energie electrica mono/trifazata, cablu TV, internet de mare viteza. Tamplaria exterioara este de tip termopan, cea interioara din lemn si termopan. Finisarile sunt de cea mai buna calitate, la nivelul unei unitati moderne de prestari servicii medicale. Pret 4900 Euro/luna


Detalii imobil casa 21 camere

Plata in avans 1 luna
Garantie 1 €
Camere 21
Suprafata 524 m2
Structura S+P+2+M
Bai 6
Suprafata teren 560 m2
Deschidere 30
Amprenta la sol 145m2
Centrala termica DA
Internet DA
Cablu TV DA
Mobilata nu
Utilata nu
A / C DA
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat
Sosea pavat
Canalizare Canal
Parcare garaj

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta


Primuss Imobiliare

Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux

Zone: toate zonele din Bucuresti

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 27 Septembrie 2011

Vechime: 13 ani, 2 luni

Primuss Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 27 Septembrie 2011
  • Vechime: 13 ani, 2 luni
  • Numar agenti: 2
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..