Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Inchiriere casa 14 camere

Zona Parcul Carol, Bucuresti vezi harta

3.800 € / luna

Ultima actualizare: 19 Aprilie 2021

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 733242

* campuri obligatorii

Localizare si scurta descriere :GM1258 Unirii_Parcul Carol, cladire P+3, 14 camere, suprafata utila 325mp/construita 380 mp, 4 bai, 2 intrari, singur curte, suprafata teren 192mp, terasa 33mp, imobil 2005.Structura si compartimentare :
Cladirea este construita pe fundatie de beton si structura din beton. Camerele au inaltimea de 2.7m, asigurand astfel o luminozitate mare si ventilatie eficienta, dar si senzatia de spatiu generos.
Parterul este format din receptie (23mp), sala de intalniri (28mp), camera pentru server doatata cu doua aere conditionate, si baie. Suprafata utila este de 71mp
Etajul 1 este format din doua incaperi mari de 37mp, respectiv 25mp, birou de 17mp, baie si un oficiu. Suprafata utila pe etajul 1 este de 89 mp.
Etajul 2 este format din doua incaperi mari care, impreuna, au o suprafata de 68 mp, inca un birou de 16mp si baie. Suprafata utila este de 95mp.
Etajul 3, in suprafata utila de 70mp , este format din 3 birouri (24mp, 17mp si 13mp), terasa 33mp si baie.Finisaje si dotari :
Cladirea a fost zugravita la interior, finisajele sunt formate din pereti cu vopsea lavabila, pardoseli din parchet si gresie, usi interioare din lemn masiv, usi exterioare din termopan, iluminat interior cu led, instalatie electrica refacuta si adaptata pentru consum mare de energie, scara interiora cu bara din inox, aer conditionat in fiecare incapere, centrala termica pe gaz de mare capacitate, generator electric, curent trifazic, sistem de alarma conectat la firma de securitate, contorizat cu apometre. Incaperile sunt spatioase, dispun de multa lumina naturala, datorita suprafetelor vitrate mari, vedere superba catre Parcul Carol, este ideala pentru birouri, centre educationale, companii IT, etc. In fata imobilului se pot parca 3-4 masini, paralel cu parcul sau in jurul Fantanii din fata Parcului Carol.
Utilitati: curent, gaz, apa, canalizare.

Detalii imobil casa 14 camere

Comision 50%
Plata in avans 1 luna
Garantie 1 €
Camere 14
Suprafata 325 m2
Structura 3
Bai 4
Suprafata teren 150 m2
Deschidere 9
Amprenta la sol 100m2
Nr. sali meeting 1
A / C DA
Stare proprietate de renovat
Compartimentare decomandat
Sosea pavat
Canalizare Canal
Parcare privata

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Vecinatati:
Imobilul se afla vav de Parcul Carol, la 15 minute de Piata Unirii, cu acces la multiple mijloace de transport in comun, zona cu resturante si cafenele.

Melania-Broker Gama Imobiliare

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare de vanzare

Zone: toate zonele din Bucuresti

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 8 Februarie 2017

Vechime: 13 ani, 4 luni

Comision perceput: 50%

Gama Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 6 Februarie 2017
  • Vechime: 16 ani, 4 luni
  • Numar agenti: 2
  • Comision perceput: 50%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case, terenuri, spatii comerciale si spatii birouri
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..