Acest anunt nu mai este activ

Vanzare casa 13 camere

Zona Obor, Bucuresti vezi harta

338.000 €

Rata credit de la 6,241 Lei / luna. - Click aici!
Calculul este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteza de calcul: credit imobiliar La Casa Mea de la BRD (se acorda numai pentru domicilierea veniturilor) in lei pe max. 30 ani, dobanda variabila 2,25% + ROBOR la 3 luni, avans minim 15%. Detalii aici!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 519046

* campuri obligatorii

Aviatorilor - Mihai Bravu (Obor), vila D P cu garaj, 12 camere, suprafata 400 mp, an constructie 1948, suprafata teren 400 mp, 4 grupuri sanitare. Este dotata cu centrala proprie si aparate de aer conditionat. Starea interiorului este buna. Are ferestre cu geam termopan, parchet, gresie, rulouri exterioare. Se inchiriaza nemobilata. Alte facilitati: apometre. Utilitati: curent, apa, canalizare.


Detalii imobil casa 13 camere

Pret/m2 845,00 €
Comision 3%
Camere 13
Suprafata 400 m2
Structura P 0
Bai 4
Suprafata teren 400 m2
Deschidere 1
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1948
Compartimentare decomandat
Sosea pavat

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Oferta pentru ANSAMBLURI REZIDENTIALE
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..