Acest anunt nu mai este activ

Vila clasica pentru sediu companie, rezidenta - Victoriei - Romana

Zona Piata Victoriei, Bucuresti vezi harta

9.900 € / luna + TVA

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 663868

* campuri obligatorii

Imobilul este situat intre Piata Victoriei si Piata Romana, pe bulevardul Lascar Catargiu.Proprietatea a fost construita in anul 1895, dar a fost renovata integral.Acesta are structura S+P+1+M si suprafata totala de 640 mpSpatiile interioare sunt bogat decorate cu stucaturi ale peretilor si plafoanelor, iar tamplariile simple din lemn primesc coronamente in relief sau panouri vitrate cu carouri de cristal. Holul parterului se remarca prin coronamentele celor sase usi duble, decorate cu cartuse incadrate de ghirlande si volute.
Fatada spre bulevard este compusa in zona sa centrala dintr-un balcon la parter, bovindou proeminent cu cariatide la etaj si pavilion in forma de dom la nivelul acoperisului. Pe langa cele doua cariatide (herme) superbe, exterioarele abunda in elemente decorative din repertoriul Renasterii germane tarzii precum ghirlande, masti feminine, capiteluri, console, panouri in relief, rame cu butoni si pilastrii corintici.Imobilul dispune si de un lift exterior si doua scari de accesCompartimentare:
Proprietatea este formata din doua corpuri de cladire ce comunica la nivel parterului si al etajului 1.Corp principal - S+P+1+M
Subsol:74.15 mp - 2 camere, bucatarie, grup sanitar si camera tehnica
Parter: 145 mp - hol central si 3 camere, 2 grupuri sanitare si doua balcoane
Etaj 1: 149 mp - hol central, 4 camere, o baie si un grup sanitar; terasa 5 mp
Mansarda: 164 mp - open space, grup sanitarCorp secundar: P+M
Parter: 52 mp - 2 garaje inchise
Etaj: 3 incaperi, hol, baie


Detalii imobil Vila clasica pentru sediu companie, rezidenta - Victoriei - Romana

Pret/m2 15,47 € / luna
Camere 11
Suprafata 640 m2
Structura S,P+1,M
Bai 6
Suprafata teren 450 m2
Deschidere 20
Mobilata da
Utilata da
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1900
Compartimentare decomandat
Sosea pavat
Parcare garaj

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..