Acest anunt nu mai este activ

Inchiriere apartament

Zona Mihai Bravu, Bucuresti vezi harta

330 € / luna (negociabil)

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 692727

* campuri obligatorii

Garsoniera mobilata si amenajata complet si gata de mutat!Imobilul se afla la o distanta de 10 minute de mers pe jos (potrivit Google Maps) pana la statia de metrou Dristor, 10 minute de mers pe jos de Piata Alba Iulia si 5 minute de Bucuresti Mall (Mall Vitan), cu acces usor catre mijloace de transport in comun RATB, magazine, scoli, gradinite, spatii verzi si alte puncte de interes. De asemenea proprietatea se afla foarte aproape de complexul rezidential InCity, intre strazile Calea Dudesti, Calea Vitan si Soseaua Mihai Bravu.Blocul este unul solid facut cu simt de raspundere si respectand normele de zona rezidentiala cu spatii verzi, locuri de parcare, distanta suficienta intre cladirii si orientarea cardinala ce permite lumina soarelui sa patrunda in casa. Garsoniera beneficiaza de o vedere pe spate, intr-o zona linistita cu numerosi copaci si spatii verzi.Proprietatea este mobilata si utilata complet, asa cum se poate vedea si din poze, proprietarul preferand un chirias pe termen mai lung.
*Proprietatea a fost vizionata si verificata, iar datele din anunt confirmate verbal de catre proprietar.*Pentru mai multe detalii si pentru programarea unei vizionari, sunati in orice zi intre orele 08:00 si 21:00, inclusiv in week-end incepand cu ora 09:00 pana la 21:00.Sunati pentru mai multe detalii!


Detalii imobil apartament

Comision 3%
Camere 1
Suprafata 40 m2
Etaj 3/4
Bai 1
Terase si balcoane 1
Mobilat da
Utilat da
Material Beton
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1991
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Zona in care se afla apartamentul este una linistita, chiar retrasa comparativ cu agitatia orasului, aflandu-se in planul secund fata de cele doua artere importante din apropriere, Calea Dudesti si Soseaua Mihai Bravu. Avand acces rapid la numeroase statii de RATB/STB si la maxim 10 minute distanta (conform Google Maps) fata de statia de metrou Dristor, va aflati in aproprierea a numeroase spatii comerciale si de servicii, inclusiv Bucuresti Mall (5 min), Kaufland (7 min), McDonald's Dristor (7 min), magazine, supermarketuri, cafenele, restaurante si terase.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..