Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 7 camere

Zona 1 Mai, Bucuresti vezi harta

182.000 €

Rata credit de la 4,840 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 582593

* campuri obligatorii

VIB IMOBILIARE va prezinta in vederea inchirierii un duplex cu 7 camere, amplasat in zona Clabucet Vacaresti, aproape de Metrou Piata Sudului si de intrarea in Parcul Lumea Copiilor.Apartamentul din prezentare, se afla intr-un imobil care a fost construit in anul 2015, se afla la etajul 2 si mansarda, are o suprafata utila de 165 mp, si o suprafata construita de 252 mp.Suprafata cuprinde : la subsol camera depozitare si garaj comun cu apartamentul de la prter in suprafata utila de 29,63 mp.
- la etajul 2, 4 camere, bucatarie, baie, hol, sas, baie, vestibul, in suprafata utila de 78 mp,
- scara interioara de 4,42 mp
- balcon 15,74 mp si balcon de 11,99 mp
- la mansarda 3 camere in suprafata de 57 mp terasa de 51 mpAcest apartament, prezinta multe avantaje in ceea ce priveste suprafata, numarul de camere, amplasarea, numarul mic de vecini, finisaje moderne.
Toate aceste argumente duc la multitudinea de destinatii pe care o poate avea: video chat, residenta, activitati economice.
Situat pe o straduta adiacenta, este protejat de zgomotul urban si praf, este foarte aparoape de Parc ceea ce se potriveste foarte bine cu cautarile celor care au copii si cauta o locuinta generoasa.
Este foarte aproape de Metrou Piata Sudului si de Calea Vacaresti asigurandu-se conexiuni rapide cu toate zonele orasului.
Zona permite accesul facil la scoli, gradinite, licee, facultati, magazine si piete.Va punem la dispozitie, un apartament modern, spatios, elegant.


Detalii imobil apartament 7 camere

Pret/m2 722,22 €
Comision 3%
Camere 7
Suprafata 252 m2
Etaj 2/2
Bai 3
Terase, balcoane 2
Stare proprietate renovata
An constructie 2015
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..