Acest anunt nu mai este activ

Apartament 5 camere, terasa mare, mobilat modern, garaj, metrou Jiului

Zona Bucurestii Noi, Bucuresti vezi harta

700 € / luna

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 552832

* campuri obligatorii

21imobiliare va propune spre inchiriere un apartament deosebit cu 5 camere, situat intr-un imobil cu regim de inaltime P 3 Pod, la numai 2 minute de statia de metrou Jiului din Bucurestii Noi.
Localizare:
Zona de Nord a Bucurestiului, Cartierul Bucurestii Noi, pozitie privilegiata, la 2 minute de statia de metrou Jiului, la 5 minute de parcul Bazilescu, la 5 minute de piata agroalimentara 16 Februarie, cu acces rapid spre centru si birourile din nord. Se invecineaza cu zona Domenii / Arcul de Triumf / Kiseleff si dispune de legaturi excelente cu aeroporturile Otopeni / Baneasa, dar si cu Gara de Nord. Zona este impanzita de mijloace de transport in comun, supermarketuri, banci, unitati sanitare si de invatamant.
Descriere:
Apartamentul are o suprafata utila de 120 mp (suprafata totala de 156 mp) si este compus din 5 camere, distribuite astfel: dormitor matrimonial, 2 dormitoare, birou de studiu, living room si loc de servit masa. Mai are in componenta 2 bai, bucatarie, 2 dressing room si o terasa de 36 mp (utilata pentru vara).
Apartamentul este situat la etajul 3 al unui imobil deosebit, construit in 2007, bine intretinut si care dispune de o curte interioara amenajata.
Apartamentul beneficiaza si de un loc de parcare aflat in subsolul imobilului, cu acces confortabil din scara blocului si cu poarta actionata electric.
Finisaje / Dotari:
Apartamentul este finisat cu mult bun gust, folosindu-se materiale de calitate superioara si dispunand de parchet, gresie faianta, geamuri termopan, usa metalica, obiecte sanitare, toate in stare perfecta.
Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat complet, avand in dotare mobilier modern, de buna calitate, frigider, aragaz, cuptor electric, hota, masina de spalat rufe.
Apartamentul dispune si de centrala termica proprie, ceea ce-l face extrem de avantajos din punctul de vedere al costurilor de intretinere, acestea fiind foarte reduse: de aprox.500-600 Ron / luna - incluzand TV / net, curent electric, apa calda, gaze, intretinere etc.
Conditii de inchiriere:
Perioada de inchiriere minim 1 an, chiria se plateste lunar, garantia este echivalentul a 2 chirii lunare, contract de inchiriere inregistrat la ANAF.
Sunati acum la 0731.848.878 pentru a programa o vizionare a acestui superb apartament si asigurati-va de beneficiile extraordinare ale unei locuinte confortabile.


Detalii imobil Apartament 5 camere, terasa mare, mobilat modern, garaj, metrou Jiului

Pret/m2 5,83 € / luna
Comision 50%
Plata in avans 1 luna
Garantie 890 €
Camere 5
Suprafata 120 m2
Etaj 3/4
Bai 2
Terase si balcoane 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
An constructie 2007
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..